Witam wszystkich właścicieli i sympatyków Toshiby G900. Jest to mój pierwszy post i pewnie od razu zaskarbię sobie full przeciwników. Odkąd nabyłem sobie tosię i odkryłem to forum przeglądałem wiele postów w poszukiwaniu różności jakie mogłyby mnie zaciekawić. Zawsze uważałem, że FORUM bez różnicy jakiej dziedziny życia dotyczy tworzone jest po to, aby inni mogli czegoś interesującego się dowiedzieć. Muszę zaznaczyć że nie jest to pierwsze forum z jakiego korzystam, ale zauważyłem tu pewną zależność. Zagląda tu kilka osób, które mają niesamowity talent w rozpracowywania nowego sprzętu i nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to, że ta cała ich wiedza objawiana czasami dziwacznymi skrótami jest dla osób, które po raz pierwszy stykają się z takim sprzętem nieosiągalna. Człowiek zadaje pytanie to dostaje odpowiedź z odnośnikiem do google a jak nie do google to do słownika. Ja naprawdę potrafię zrozumieć, że są tacy którzy postów nie czytają, albo zaczynają czytać od połowy czy nawet od końca, ale czy Wy czasem przeglądacie to forum? A jeśli tak to ile konkretów można tu znaleźć. Moja propozycja jest taka, żeby trzymać się głównego założenia forum, czyli pomagać, dzielić się tym co wiemy, co odkryliśmy i wszystkim tym co może komuś się po prostu przydać. Pozdrawiam wszystkich i proszę o zrozumienie i wybaczenie jeśli kogoś uraziłem.