Witam!
Toshibe g900( orginalny rom wm6.0 3.07BAI) mam od 4 miesięcy( wcześniej 1,5 miesiąca był inny właściciel) i do tej pory nie miałem z nią problemu. Wczoraj po zrobieniu backup'u programem Spb Backup, postanowiłem zrobić hr, no i tak zrobiłem. Lecz po tym hr telefon strasznie wolno się ładowała, a po załadowaniu systemu zaczęła chodzić strasznie wolno. Po wciśnięciu przycisku Start, żeby po wciśnięciu przycisku( nie dotykiem) w dół od "dzisiaj" do "ofice mobile" zaznaczenie przechodziło około 2 sekund?! zrobiłem jeszcze chyba 4 hr, ale nic po nich się nie zmieniło, wszystko działa strasznie wolno, trzeba strasznie długo czekać zanim aplikacja się załaduje(każda). A kolejnym problemem jest to że nie da się wczytać backup'u, telefon wtedy wyświetla błąd( ale nie tylko na ostatnim, bo wczesniejszych też mi nie chce wczytywać), poza tym nie włącza mi piosenek które mam na karcie pamięci, też wyświetla błąd ale już po włączeniu media playera.
Może macie jakiś pomysł co to może byc, i jak sobie z tym poradzić? A i nie proponujcie zmiany romu bo w tym momencie, ani tego nie umiem, ani nie mam warunków(jestem na wakacjach)....
Z góry dzięki