Więc tak. Mam tylko jedną płytę zwie się ona "G900 User Guide and PC Application" jest tylko jedna wiecej nie ma, nie wiem czemu jej nie bylo w zestawie ale cóż.
Mam rozumieć, że każda tośka właśnie tak nagrywa dźwięk w filmikach?

Rozumiem to że dla was jest to pewnego rodzaju zabawa, te grzebanie w softach itp dla mnie jest to urządzenie do podstawowej zabawy (prosze nie pytac dlaczego kupilem wlasnie to, spodobalo mi sie i tyle

) czyli robienie zdjec ktore jak dla mnie wychodza ladnie jak na taki aparat, sluchanie muzyki i jakies aplikacje dla zabawy.
Czy aż tak bardzo różni się to 6.1 czy 6.5 wydajnością czy czyms? (wygląd menu itp mi nie przeszkadza) Nie lubie się bawić w takie rzeczy dlatego pytam po prostu nic do telefonu nie mam oprócz tego ze sie nie zapisuja ustawienia w aparacie no i ten dzwiek :/ (wiem oberwe ze to nie telefon, dla mnie dzwoni to jest telefon xD )
Tak myślalem czy reset ten z tylu nie moze tego w pewnym sensie naprawic? Nie wiem na jakiej podstawie on dziala, kasuje all i zostawia czysty system i dane z karty pamieci? W takich rzeczach naprawde jestem zielony i nie patrzylem tego reseta ani Master Clear? jakos tak się to zwie, bałem się po prostu że zrobie jakby formata czy cos

. Prosze o odpowiedzenie mi na to co robi tylni reset i ten clear bedacy chyba w Ustawieniach.
5)na 6.1 nie działa blokada przez czytnik - na 6.0 tego nie umiem wlaczyc ale nie mam z tym wiekszego problemu chociaz czasem by się przydało