dodawanie programow do kuchenki

• 6 Odpowiedzi
  • 638 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dodawanie programow do kuchenki
« dnia: Grudzień 17, 2008, 19:23:59 »
witam
1. czy moglby ktos napisac krok po kroku jak dodac program do kuchenki (chodzi mi konkretnie o c&c globalusa). sciagam program w plik .cab i co mam z nim zrobic dalej zeby sie znalazl w kuchence(przykladem moze byc opera 9.x beta). 2. jak dodac spb ktory jest w plik .exe do kuchenki. pomozcie mi zebym mogl sobie zrobic jeden konkretny rom. z gory dzieki

*

Offline Bacao

• 1582
  • czyt. Bokął
    • PdaSite.pl-idealne miejsce w sieci dla Twojego PDA.
  • Sprzęt: Acer C110, Motorola Milestone
Odp: dodawanie programow do kuchenki
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 17, 2008, 19:47:52 »
Glabalbus pisal jak dodawac programy, a na pierwszej stronie watku sa podane jeszcze dwa tematy w ktorych sa programy do dodawania programow do romu.
Moj nick (apelido) znaczy tyle co usmiechniety :D
Toshiba G900--->HTC Universal (XDA EXEC)---> HTC Hermes (MDA Vario II)---> HTC TyTN II---> Nokia N810--> Acer C110 + Motorola Milestone

*

Offline wikrap1

• 1162
    • www.mtbrowery.pl.tl
  • Sprzęt: atari portfolio/wizard /g900/Nokia e51
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 17, 2008, 19:49:11 »
1. Rosół lub dobry napój energetyczny by zaspokoić głód, załatwienie potrzeb fizjologicznych by nas nic nie rozpraszało
kliknięcie na belce w PDAc napisu SZUKAJ
3. wpisanie w polu hasła np. oempack z caba
4. znalezienie jednego z identycznych tematów
5. postępowanie według tam znalexionych instrukcji

:E

A tak na serio to program Personal oemizer przerabia caby w oempacki i je należy wsadzić do katalogu OEM w kuchence :grin:

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 17, 2008, 21:49:57 »
Dzięki Wikarp za pomoc z cabami
Natomiast chodzi mi bardziej o tego SPB mobile shell. Jak go wcisnąć w kuchenke?? pytałem się na wątku do tego romu globalusa, ale nie dostałem konkretnej zadowalającej odpowiedzi.

*

Offline Czarnas

• **
  • 230
  • Sprzęt: Toshi G9oo
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 17, 2008, 21:51:37 »
To ja Ci pomogę. Produkty SPB, nadzwyczaj marnie się wgotowują w kuchnie. Ja Ci odradzam gotowanie z SPB. Wgraj do pamięci telefonu. To bodaj 4mb, więc nie tak znowu hoho, pozwolić sobie można.

« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 17, 2008, 22:06:58 »
Każdy mb to sztabka złota w g900:) Posłucham i nie wgotuje go natomiast jak próbowałem odpalić jedną gierkę z jakimiś motorami (zainstalowana na karcie) to wypompowało mi całe miejsce (30mb) a gra i tak się nie odpaliła bo brakowało pamięci telefonu. Zrobiło się 1kb. więc chciałem wszystko wgotować w rom. No ale albo jedno albo drugie:) Ale i tak możesz napisać jak wgotować coś z pliku .exe

EDIT: Dobra...nie trzeba. znalazłem jakiegoś exe convertera:)
pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2008, 22:11:01 wysłana przez luniopl »

*

Offline Czarnas

• **
  • 230
  • Sprzęt: Toshi G9oo
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 17, 2008, 22:38:21 »
Ale btw. Programy z exe-ków są wypakowywane do cabów albo na twardzielu PC, albo w ppc :] Trzeba poszperać. Ja tak znalazłem parę programów które potrzebowałem.