Problem z Pim Backup 2,8 " Invalid Format Type"

• 5 Odpowiedzi
  • 842 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z Pim Backup 2,8 " Invalid Format Type"
« dnia: Grudzień 07, 2009, 08:19:41 »
Witam. Zrobiłem sobie przed chwilą hard reseta. Przed jego zrobieniem zrobiłem sobie backupa kontaktow, smsow programem pim backup. Teraz jak chce to restorowac to moga sie tylko smsy, a kontakty nie chca. Podczas ich wgrywania pisze ze jest czegos invalid format. Proszę o pomoc. Bardzo zalezy mi na tych kontaktach.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 08, 2009, 18:47:32 wysłana przez Niletuv »

*

Offline ppop

• *
  • 63
Odp: Toshiba g900
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 07, 2009, 14:00:54 »
hmmm..
jakby problem dotyczył obrębów karty sim, to moze nazwy kontaktów byłby za długie...

zawsze lepiej skopiowac kontakty na kartę pamieci dla własnego bezpieczenstwa i wyłączyć pokazywanie kontaktów sim..
moze się źle backup zrobił?
albo spróbuj jakąś nowszą wersją pim backup ? nie mam innych pomysłów, boje się, że będzie trudno :/

*

Offline WK89

• 343
  • Sprzęt: iPhone 2G 8GB
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 07, 2009, 16:51:36 »
do backup'ów używaj spb backup zawsze bedzie dobrze i nie bedziesz miał takich problemów , kontakty najlepiej zapisac na sim tych na 90% nie odzyskasz
HTC Hermes => Toshiba G900 => HTC Universal=> HTC Raphael=>Samsung OMNIA 8GB=> HTC Raphae=> Toshiba G910=>iPhone 2G 8GB

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 07, 2009, 17:58:57 »
hmm, sproboje tym programem cos, a backups napewno sie udal, zrobilem nawet 2 razy na wszelki wypadek, i z obydwoch restore nie dziala :/

*

Offline senseitbk

• 25
    • PixArtist.com - Tworzymy Twoją Rzeczywistość
  • Sprzęt: Toshiba G900 + SE W610
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 07, 2009, 20:25:18 »
Nie jestem modem, ale uderzył mnie temat - dlaczego nie wpisałeś czegoś sensownego, tylko firmę + model pda, co jest w zasadzie bez sensu będąc na wydzielonym "skrawku" przestrzeni forum właśnie dla G900?

Kontakty moim skromnym zdaniem najlepiej sobie zsynchronizować z outlookiem. Masz wbudowany backup w nim, a i edycja kontaktów jest duuużo prostsza.

Próbowałeś zrobić jeszcze raz HR lub wgrać soft?

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 07, 2009, 20:26:10 »
słuszna uwaga - regulamin, popraw tytuł