SuperRUU a plik nb

• 2 Odpowiedzi
  • 2123 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline slash83

• 45
  • Sprzęt: Tośka G900
SuperRUU a plik nb
« dnia: Luty 09, 2009, 15:14:07 »
Witam !

Jutro w moje ręce wpadnie Tośka G900 i jedną z pierwszych rzeczy którą chce zrobić jest zmiana ROMu. Poczytałem sobie troszkę co nieco na tym forum (zmiana romu akurat jest mi znana bo obecnie mam SPV E650 z którą to się jutro troche bawiłem w różne rzeczy :) ).

CPrzepraszam za zapewne głupie pyutanie, ale musze sie na 100% upewnić bo nie chce swojego nowego fona udupić pierwszego dnia - czy rom w postaci pliku z rozszerzeniem 'nb' mam wgrywać za pomocą SuperRUU wybierając tam z listy "Wszystkie pliki" ? Standardowo wybiera on tylko pliki z rozszerzeniem 'DIP'.

Z góry dzieki za odpowiedź.

*

Offline Bacao

• 1582
  • czyt. Bokął
    • PdaSite.pl-idealne miejsce w sieci dla Twojego PDA.
  • Sprzęt: Acer C110, Motorola Milestone
Odp: SuperRUU a plik nb
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 09, 2009, 15:24:54 »
Było... :mad:
Tak, mozna. Mylisz ze 60 stronicowa dyskusja o romie globalbusa to pytanie czy mozna wgrac ten rom bo ma rozszerzenie .nb?? Przeczytales watek o polecanych romach? Jak nie to od tego zacznij lekture. :mad:
Moj nick (apelido) znaczy tyle co usmiechniety :D
Toshiba G900--->HTC Universal (XDA EXEC)---> HTC Hermes (MDA Vario II)---> HTC TyTN II---> Nokia N810--> Acer C110 + Motorola Milestone

*

Offline slash83

• 45
  • Sprzęt: Tośka G900
Odp: SuperRUU a plik nb
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 09, 2009, 15:49:10 »
Dziekuje za odpowiedź i przepraszam, że pytałem o to juz pewnie po raz któryśtam. Przeczytałem zarówno ten wątek jak i wiele innych - chciałem mieć tylko 100% pewności, że tak jest, bo jak pisałem, nie chce w pierwszy dzien uwalic telefonu za 700 zł. Jeszcze raz dziekuje za odpowiedź i postanawiam się poprawić :)