YY tak: tsc2003 prawdopodobnie jest - haretem słuchaliśmy i niby on się identyfikuje... Ale nie jestem przekonany - tośka jest w ogóle głupio hardwareowo zrobiona. Adres nie jest wbity na "chama". To dlatego, żeby można było kilka(tutaj: 4) kontrolery do jednej szyny wpiąć. Właśnie dorwałem driver z rozszerzonym zakresem skanowanych adresów, ale nie mam siły testować.
Zdobycie linuksa na inne urządzenia to nie jest problem - teraz korzystam z angstroma, który właściwie na jakieś 20 urządzeń wpada, oczywiście ze zmienionym kernelem ;P
To co na fotkach da się zrobić, tylko będzie deczko wolniejsze i ekran będzie obrócony i większe ikonki będą - jakoś tak

W każdym razie już deczko angstroma "tuningowałem" ^^ Muszę się jeszcze nauczyć dezinstalacji pakietów, bo niektóre potrzebne są "jak psu grabki" ^^
Myszka może nie działać bo nie ma modułu do jądra... ino nie pamiętam jak się on nazywał lsmod usb-mouse? Jakoś tak głupio;P
Kolejna sprawa to bujam na wycieczkę kilka dni i nie wiem jak to będzie z czasem. Poza tym spierniczyłem konkurs i jestem deko wkurzony na tośkę ;P