Nazbierało mi sie przez ostatni okres użytkowania tośki troche pytań, a nigdy nie miałem czasu zapytać więc żeby nie robic bałaganu zrobię to za jednym zamachem. Dodam tylko że funkcjonuje na gotowanym przeze mnie C&C 1.35 z kuchni globalbusa
1. Swego czasu próbowałem podpiąć myszke pod hosta ale były takie skoki ekranu. Jak spytałem na forum powiedziano mi że mam albo znaleźć nowsze stery albo starszy build ROMu. Ostatnio (przez przypadek :p ) odpalilem IE i na środku miałem identyczny kursor jak po podpięciu myszki (tzn ten był biały a przy myszce żółty ale to chyba nic nie zmienia

) i po ruszeniu nim za pomocą klawiszami albo tym sensorem palca z tył też były takie skoki ekranu (identyczne jak przy myszce). Da się to jakoś rozwiązać i czy pomogłoby to także przy myszce?
2. Mam pewna aplikacje (Conduits Pocket Artist 3), która niestety nie jest freeware a kupować mi się średnio marzy. Producent daje 30 dni testu, ale mi by pasowalo to tak na troche dluzej (czyt. zawsze). Jest w stanie mi ktoś jakoś pomóc określić gdzie ta aplikacja zostawia "ślad", tak żebym mógł po 30 dniach cieszyć się kolejnym miesiącem używania programu?
3. Da się jakoś zmieniać ikonki skrótów? Niby taka pierdółka ale niektóre aplikacje na tośce nie mają jej określonej są tylko te takie okienka co mi czasem jak szukam konkretnej aplikacji wydłuża czas o parę sekund bo muszę po nazwach patrzeć

4. Jak na mojej tosi mogę wykorzystać Hamachi? Da sie z druga osoba przez neta grac?
5. Na wysuwanej klawiaturce w dolnym rzędzie sa takie zielone symbole sieci bezprzewodowej, BT, taki folder. Jak miałem standardowego 6.0 to mogłem nimi wł/wył wifi, bt i otwierac ekplorator plików, a teraz nie mogę. Opcja dostępna tylko dla wm6.0?