problem z wisbar advance 3

• 2 Odpowiedzi
  • 560 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline nit

• 416
problem z wisbar advance 3
« dnia: Grudzień 19, 2008, 00:02:10 »
mam taki mały problem a raczej duży po wejściu w ustawienia wisbar to po tym cały pasek górny wysiada nic się nie da kliknąć znaczy jak klikne to pokazuje się zmiana ikony że zostało naciśnięte jednak nic poza tym nie pojawia się menu ani nic innego jest do tego jakiś fix bo ciągłe reinstalacje już mnie znudziły a strasznie mi się ten program podoba a zwłaszcza ten motywik http://www.lakeridgesoftware.com/forum/showthread.php?p=91223#post91223 i chciał bym go używać no ale jak wysiada to ciężko pomoże ktoś

Odp: problem z wisbar advance 3
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 19, 2008, 07:21:52 »
Używaj interpunkcji, bo strasznie nie przyjemnie się czyta, ba, nawet nie bardzo wiadomo o co Ci chodzi....

Ogólnie miałeś na myśli że zatwierdzasz ustawienia w Wisbarze a wszystko pozostaje bez zmian?
mpx200 > a925 > Hermes > G900 > p552 > Kaiser > Universal > Flame > Omnia > G1 > i8510.......> Galaxy S III

*

Offline nit

• 416
Odp: problem z wisbar advance 3
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 19, 2008, 11:01:30 »
belka jest zmieniona wszystko się zmienia ale  jak ustawie żeby nie było żadnych systemowych ikonek na pasku to nie mogę nic kliknąć . Czyli wszystko niby działą ale jak tapne sobie np na start to nic się nie dzieje poza zaznaczeniem że start został kliknięty i tak jest ze wszystkimi ikonami na pasku.