Na wstępie chciałbym podziękować za stworzenie tego ROM-u. Muszę przyznać, że jak na razie jest to jedyna wersja która przypadła mi do gustu (pomijając 6.1 WWE). Mam jednak pytanie.
Czy w build 21864 jest TimeBomb? Widziałem, że Gothic wypowiadał się w jednym wątku, że nie patchował shell32.exe, jednak próbowałem przestawiać datę na odległe terminy (2011) w celu sprawdzenia czy otrzymam komunikat o przekroczeniu terminu, jednak takowego nie otrzymałem. Wolałbym wiedzieć takie rzeczy wcześniej, zanim wszystko już skonfiguruję "pod siebie" i przyzwyczaję się do tej wersji.
PS. Takie informacje powinny być zamieszczane w pierwszym poście. Samo wrzucenie zrzutu ekranu i odnośnika do kuchenki/gotowego ROM-u to nie wszystko.
EDIT:Przy okazji zauważyłem pewien problem. Otóż w przypadku ustawiania pliku w roli dzwonka, za pośrednictwem menu kontekstowego w Eksploratorze, występuje błąd - plik nie może zostać skopiowany do "/My Documents/Moje dzwonki". Dzieje się tak dlatego, że takowy folder nie istnieje - zamiast niego mamy "/My Documents/Moje dźwięki dzw.". Oczywiście szybka zmiana nazwy rozwiązuje problem.
Network Wizzard nie posiada nazwy w Start -> Ustawienia -> Połączenia, jest sama ikona.
Mam nadzieję, że jednak w tym build nie ma TimeBomb, bo zaczynam się do niego przywiązywać

Mimo wszystko czekam wciąż na odpowiedź.