Cytat: ghost668 Wczoraj o 23:18:48
rad00 u mnie to nie występuje...
hmm dziwne najwyraźniej coś na grzebałem
a za Twoją radą zmieniłem na ten system i mam mieszane uczucia...
belka na dole... jest ok. chociaż nadal wodze wzrokiem na górę język... nie ma przydatnego numerku co do stanu naładowania baterii jak w poprzednim (6.5 21815) marudzi , złapał jak dotąd 3 zwisy (m.in. po załadowaniu crimson darkness i zmianie w tryb landscape belka z zegarem calkiem się zj***...- sr i jest ok)
do wyglądu można sie przyzwyczaić poza tym nie trzeba do niego używać rysika, u mnie ma przykład zwisów nie ma. Co do Windows media to lepiej sobie zainstaluj morta standardowa prawie zawsze jest ale w tym romie nie było dla niego miejsca,
titanium nie da się edytować... dezaprobata te wszystkie 'voicemails' 'email', 'music' z (winmedia n-tym który jest do dupy...) 'pictures' to nie jest niezbędne.. a nie da się tego jakoś usunąć..:/ jeśli się da to proszę o rade (21815 edycja belek działała bez zarzutu i to samo chciałem tutaj...)
da sie edytować jak dobrze pamiętam to program chrome edytor do tego służy, polskie litery są na klawiaturze wirtualnej po kliknięciu przycisku 'PL', a na normalnej wciskamy 'literę=>kropka=>spacja'
rom jest ciągle rozwijany wszelkie uwagi są prane pod uwagę i poprawiane w następnym buildzie
Rad00 mój drogi co do klawiatury wiem co mówię... "ą" jest(!) ale po dokładnie 6 kliknięciach.. przedtem mam umlaut (

) angstrem i kilka zabawnych znaczków nad "a" zanim dotrę do rodzimej samogłoski

Co do edycji CHome Editor jest spoko znalazłem go jeszcze wczoraj (tzn juz dzisiaj

) i troche się pobawiłem = jest trochę lepiej

ale kilku rzeczy nie przeskoczę m.in.
menu today'a przy landscape'ie strasznie muli... za to w innych programch jest cholerna poprawa... naprawde solidnie wykonanie

bałem się przez chwilę, że wi-fi nie będzie działać, ale na szczęście to był tylko jeden z nielicznych zwisów dzisiaj- net dziala słodko a yt tym bardziej

zaczynam się zastanawiać nad manilą-po miesięcznej zabawie z Tośką stwierdzam, że warto jednak postawić na profesjonalny wygląd a wodotryski można sobie dograć jak kto chce...(jakby ktoś sugerował, że manila to (przecież!!!

) również wodotrysk to od razu odpowiadam, że nie faworyzuje jednakże ascezy jaką w standardzie mamy od WM

)
i tak ogólnie to trzymam kciuki za nowe update'y bo ten Rom ma potencjał... (jeszcze z takim zapleczem producenckim/kuchennym

)
a tak na teraz to czy ten rom da się u nas wgrać Panowie ( i Panie jeśli jakieś się ukrywają na forum??

)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=533566(po ściągnięciu znalazłem instalkę, ale jest to chyba dedyk pod Kaiser'a...? poprawcie mnie jeśli się mylę...

)