Ja odpalilem, gdybym tego nie zrobil to bym w ogole o niej wczesniej nie pisal. Chodzi jak fajnie, scagalem z xda podstawowy zestaw, bo w koncu to troce zajmuje, szczegolnie przy instakacji z cab. Jedynym sposobem na usuniecie jest HR.
Jak bede mial troche wieksze checi to jutro zajrze do jej pliku xml (w koncu tak przeportowano stara 2d). Oprocz edycji tego pliku trzeba jeszcze pobawic sie grafikami ale to juz raczej komus latwo pojdzie.
Chyba ze mi ktos podrzuci ten xml , xml manili 2.5 i xml starej m2d to sie w nocy rozpatrze.
Dawidp, mozesz zanim zrobisz kuchenke soojrz sobie na najnowszy build na xda (mowie o wm, nie o manili, z numerka pamietam chyba 23557 ale glowy nie dam), wrzucilem go do kuchenki z identycznymi paczkami i wydaje sie mi ze chyba szybszy od 23551.
Kolejna rzecz, po co wrzucales do jednego romu(1.2) manile razem z chome. Na codzien kazdy chyba uzywa jednej nakladki. A w ten sposob rosnie zuzycie pamieci.
Next point, jak bedziesz kuchene wysylal to wrzuc letter/block recognizera, lub transcribera, trudno to dziadostwo w cab dostac. A pisze sie nawet szybko.