0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tak 23089 ma nowe GUI, dla mnie o wiele wygodniejsze od innych
jest już update.. polecam zwlaszcza build 21882 szybki, stabilny i bateria tak szybko nie pada;)
Jest może jakiś program do konfiguracji mailli, tak by można było np niektóre zakładki wyłączyć?
Cytuj Jest może jakiś program do konfiguracji mailli, tak by można było np niektóre zakładki wyłączyć?w kuchence jest standardowo odznaczona paczka M2DC
No nie powiem,złożyłem os na 28008 i ładnie działa:)Jedynie co mi nie gra to to że wysyłam smsy i mmsy ale....mms nie przychodzą:(Dziwne....Sieć jakby co ustawiona prawidłowo-playProblemy zaczęły się od przesiadki na manadżera mms- Jataayu...EDIT: niech mi kto powie jak ustawić wibrację?Mam zaznaczony dzwonek+wibracja i ni widu wibry???EDIT2: pupa...nie da sie miło pracować na 6.5....wracam do 6.1:(
@ mstDzięki, właśnie wgrałem gotowca i ustawiam...Zobaczymy jak sms,mms pójdą:)owiedz jeszcze ,jak właczyć wibrę?
Cytat: freq5 w Grudzień 04, 2009, 19:57:24@ mstDzięki, właśnie wgrałem gotowca i ustawiam...Zobaczymy jak sms,mms pójdą:)owiedz jeszcze ,jak właczyć wibrę? ustawieni\osobisty\dzwieki i powiadomienia\zakładka powiadom. wybierasz tryb dzwonka na wibracja i dzwonek. Tu masz M2DC_v0.29.235.CAB do konfiguracji Mainilii:http://manilla2dcustomizer.googlecode.com/files/M2DC_v0.29.235.CAB
Cytat: mst w Grudzień 04, 2009, 20:05:35Cytat: freq5 w Grudzień 04, 2009, 19:57:24@ mstDzięki, właśnie wgrałem gotowca i ustawiam...Zobaczymy jak sms,mms pójdą:)owiedz jeszcze ,jak właczyć wibrę? ustawieni\osobisty\dzwieki i powiadomienia\zakładka powiadom. wybierasz tryb dzwonka na wibracja i dzwonek. Tu masz M2DC_v0.29.235.CAB do konfiguracji Mainilii:http://manilla2dcustomizer.googlecode.com/files/M2DC_v0.29.235.CABdokładnie tak mam wibrę ustawioną i nic....dzwonię do siebie z 2 fona i tylko słychąc dżwięk, 0 wibry:(A zaznaczam że na 6.1 poprzednim (2 dni temu) działała.Dzieki za cab'a:)
Jak macam też nie:)mms nadal mi nie śmigają,pomimo że użyłem konfiguratora htc jak zawsze (play)- wysyła sms i mms, ale mmsa nie odbiera:(A jak patrzałem w touchresponse, wywala mi że nie rozpoznał wibry dla mojego telefonu Toshiba x01T...
Cytat: freq5 w Grudzień 04, 2009, 20:30:16Jak macam też nie:)mms nadal mi nie śmigają,pomimo że użyłem konfiguratora htc jak zawsze (play)- wysyła sms i mms, ale mmsa nie odbiera:(A jak patrzałem w touchresponse, wywala mi że nie rozpoznał wibry dla mojego telefonu Toshiba x01T...HR robiłeś? Dziwne moźe winra sie zwaliła.