Witam.
Jeden pan pisal ze watek o skorakch byl przyklejony, ale ani pod skorki, ani pod themes nic ciekawego. Sciagnalem sobie skorke (
podobna do apple), na fona, dwa razy i otwiera sie jakis menazer skorek ale tej i tak nima, zainstalowalem jakis soft - Wisbar, ale tez jej nie pokazywal przy imporcie.
Drugie, problem taki ze klika na krzyzyk, co zamyka program, ale on nadal sie otwarty, wiec jak to zamknac, ale nie zakonczyc procesy, bo to nie ma sensu, iles tam softu otwartego chyba obciaz troche proca.
Dalej jak zainstalowac soft do filmow, najlepiej pelen pakiet, tj. soft, kodeki, tez rmvb i txt. Nimy to mam, ale sa ale win mobile, pocet pc, i jaka kolwiek sciagne dupa, nie da sie zainstalowac, jak wypakuje to moge to odpalic jako program, ale film juz nie (avi). Wiem ze jest watek przyklejony, ale po co dwa posty, no i nie znalazlem tam.
Da sie w GG, operze i innym netowym calkowicie zablokowac gprs, tj, mam niby wifi, ale i tak opera chce sie laczyc za pomoca gprs, raz ze wolno, a dwa ze drogo, nio tylko opera, bo w GG czasem tzreba miec gprs.
Jak wlaczyc pokazywanie miejscowosci, tak jak w normalnych fonach, mozna na today tez dodac jakos temp. czy to juz platne czy cos.
No to narazie tyle, z gory THX.