Ja się przesiadałem z Wizarda. Jakoś nie miałem ochoty jeszcze na zabawy z romami w g900 - mam Viste i nawet po podmianie drivera nie idzie mi z flashowaniem. No ale g900 całkiem ok daje rade na 3.07. Wizard podkręcone romy 6.1 sprawiają wrażenie lepszych niż ten 3.07 z g900

Co do różnicy vs Wizard - zależy o co pytasz ale ogólne doświadczenie jest porównywalne. Dla mnie w praktyce wvga sprawdza się tylko z RDP, w innych sytuacjach jakoś nei czuję wielkiej różnicy. Wymienie troche różnic które mogą się innym wydać dośc dziwne ale dla mnie mają spore znaczenie:
- g900 ma ctrl i esc - przydaje się bardzo przy ssh
- wizard miał więcej klawiszy sprzętowych np. do comm managera, dwie diody, lepsez głośniki
- wizard był dla mnie bardziej poręczny
- wizard wiadomo szybko paskudny się robi z powodu schodzącej farby tutaj z folia po kilku miesiącach jak nowa moja g900 jest - to chyba największa zaleta jak dla mnie haha

- z głośnikami i głosnościa w g900 - i jakością rozmów jest raczej kiepsko (mam radio 3.04)
- bateria też kiepska w g900 - zamienniki drogie
- wizard ruszyło się z linuxem, są źródłą androida - kto wie co ludzie z tego wycisną
- g900 jest milutka ale sprawia wrażenie strasznei niedopracowanego telefonu zarówno sprzetowo jak i programowo
Jak się przesiadasz z wizarda może pomyśl o czymś z wbudowanym gpsem.