Witam
Na początek dzięki ci GlobalBus za kolejny dobry ROM. Dziś przyszła do mnie Tośka G900 i bez zastanawiania się nad tym co ma zainstalowane zainstalowałem sobie Twój ROM. Instalacja poszła bez problemu. Telefon uruchomił się bez najmniejszych problemów. Ponieważ na razie nie mam żadnej karty pamięci pod ręka po każdym SR (zaraz napiszę dlaczego musiałem zrobić kilka SR) pojawia się komunikat
MORTSCRIPT -"włóż kartę pamięci"
i znika PINPAD.
Komunikat kilkuję z wkTask-a i nie ma problemu, z pin-em też nie ma problemu (klikam w antenke i pojawia się pole do wpisania PIN-u)
Natomiast mam problem z HOME Screen++ wiesza mi telefon. Dzieje się to w momencie kiedy zatwierdzam jakąś zmianę w ustawieniach. Telefon wisi. Nic się nie da zrobić tylko SR. Jak nic nie ruszam to po włączeniu HS++ mam plugin z pogodą poniżej zegar. Mogę zmienić pogodę na agedę, czytnik RSS i to normalnie działa. Natomiast zrobieni czegokolwiek w ustawieniach powoduje zwieche telefonu.
W związku z tym jak już wyłączyłem HS++ to mam zwykły today z WM niestety z czarną tapetą. Nie moge zainstalować żadnego motywu. Próbowałem instalować motywy (tematy) z jakiejś japońskiej strony do której link znalazłem na forum. Niestety ich też nie mogę zainstalować. Ekran jak był czarny tak jest i szczerze mówiąc mało ciekawie wygląda.
Proszę napisz mi czy jest możliwość odinstalowania HS++ z twojego ROM-u i zainstalowanie czegoś co da mi taki efekt jak miałem na hermesie. Czy tez trzeba ugotować. Mogę to zrobic musiał bym mieć tylko info jakie programy mam sobie zaznaczyć w kuchence

Zapożyczone zdjęcie z mobione.pl. Miłaem to na Hermesie i było super.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Dawid