Wczoraj wgrałem rom Globalbusa i jestem zachwycony . Wielki szacunek dla mistrza !!
Nie mogę się doczekać wersji z 144dpi

Wreszcie mam rom , w ktorym na "dzień dobry " są wszystkie niezbędne programy , w 10sekund skonfigurowałem GPRS w Play (u Felixa mi sie nie udalo - cały czas mi sie rozłączał zdalny modem) , jest program do czytnika linii papilarnych - w końcu Tosia jako jeden z niewielu palmtopów na rynku ma taka możliwość .
Normalnie skojarzone pliki tekstowe z Wordem , w Total Commanderze działają mi operacje na plikach drag&drop i nie skacze obraz w czasie oglądania filmów.
Doskonałym udogodnieniem jest programik Display Swith , pozwalający całkowicie wyłączyć ekran bez rozłączania WiFi . Zainstalowana przeglądarka internetowa NetFront Browser jest niezłą alternatywą dla Opery i IE . Keypad od telefonu jest ładny i ikonka stanu baterii z % na górnym pasku to też świetny pomysł jak zresztą inne ciekawe funkcje , które można zmienić dzięki wgotowanemu w rom programikowi Advanced Configuration.
Mam tylko pytanko dotyczące tapetki w Today - w innych romach było wszystko Ok ,a teraz mam tapetę bardzo rozjaśnioną . Gdy podmienię dwa pliki JPG w katalogu Windows (jak w starym PPC 2000 i 2002:)) , tapetka jest jak należy ,ale przy każdej zmianie tematu musze kombinować na nowo . Jest na to jakiś prostrzy sposób - czy można to gdzieś przestawić ?