0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Napisane: Listopad 16, 2008, 12:45:50To ode mnie kolejne OEMpacki:OEM_3rd_Manila2D.zipOEM_3rd_ManilaTheme.zipOEM_3rd_ManilaEnchasements.zipOEM_3rd_Manila_GoogleMaps_compressed.zipOEM_3rd_Manila_Audio_Manager.zipWyciągnięte od felixa, przystosowane do tej kuchni, działają w 100% na clean & clear
Cytat: Czarnas w Listopad 16, 2008, 14:19:44Napisane: Listopad 16, 2008, 12:45:50To ode mnie kolejne OEMpacki:OEM_3rd_Manila2D.zipOEM_3rd_ManilaTheme.zipOEM_3rd_ManilaEnchasements.zipOEM_3rd_Manila_GoogleMaps_compressed.zipOEM_3rd_Manila_Audio_Manager.zipWyciągnięte od felixa, przystosowane do tej kuchni, działają w 100% na clean & clearDomyślam się , że paczki 5xOEM_3rd mam wypakować do katalogu OEM w kuchence? Tak zrobiłem, w odpalonej kuchni "buildOS"pojawiły się opcje manili ale w czasie gotowania /przerabiania folderu OEM_3rd_Manila2D wywala błąd i efekt jest taki ze gotowy rom ma 36MB, więc z pewnością jest niepełny. Nie próbowałem go nawet wrzucać do tośki. Proszę o porady co robię źle.
Tak, wrzucasz te paczki do OEM.Napisz po kolei czynności jakie wykonujesz i jaki błąd Ci wywala, u mnie jest ok, na wszystkich kuchniach z ostatniego tygodnia.
powielony comm manager, skasuj któryś (mój jest xip'em, dlatego zamiast komunikatu "is already exits" dostajesz głupkowate "is a directory not a file", które mówi tyle co nic)
Manillia działa tylko z CommMenager od Toshiba@czarnas widocznie to audio manager jest potrzebny, (ze wszytskim tylko bez niego nie działają szybkie kontakty i pogoda), nie wiedziałem czy to google czy on, teraz wiadomo
@globalbus te 144 DPI wygląda bardzo dobrze, ale czy brak wsparcia = wywalanie się aplikacji, czy raczej większość będzie działać w innym DPI?
Teraz muszę tylko dojść dla czego nie mogę załączyć WoW HD, powiedz mi czy u Ciebie też siedzi na wyłączonym ??
Cytat: Czarnas w Listopad 16, 2008, 20:59:53Teraz muszę tylko dojść dla czego nie mogę załączyć WoW HD, powiedz mi czy u Ciebie też siedzi na wyłączonym ??Mam wszystkie paczki z manilli i po flashowaniu był domyślnie zaznaczony. Mogę odznaczać i zaznaczać.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Display][HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\Display\GPE]"LogicalPixelsY"=dword:"LogicalPixelsX"=dword:[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft]"DPI"=dword:[HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Sip]"MenuBarHeight"=dword:
Tak jest Czarnas, mówię o wgranym WOWhd, mogę do ustawić na enable, a właściwie od początku już był. Mówię także, że mam i mapy google i audio manager od manilli, bo zdaje mi sie że z tym kojazysz swój problem.
Ja mam prosbe do kogos z was. Mam rom Globalbusa ale widze ze sami wgrywacie sobie manilie. Moze ktos dla mnie wrzucic ten interfejs do romu globalbusa i wrzucic do sciagniecia. i Jeszcze jak mozna to jakos wyciagnaac ustawienia wow hd dla sluchawek bluetooth bo naprawde u felixa bylo glosno;o. Oczywiscie gdybym potrafil sam to robic to bym nie wyslugiwal sie innymi ale niestety to wwszystko o czym piszecie jest mi narazie obce;/
Ugotuj sobie standardowy Toshiba comm manager, a nie ten z HTC.Napisane: Listopad 16, 2008, 12:45:50To ode mnie kolejne OEMpacki:OEM_3rd_Manila2D.zipOEM_3rd_ManilaTheme.zipOEM_3rd_ManilaEnchasements.zipOEM_3rd_Manila_GoogleMaps_compressed.zipOEM_3rd_Manila_Audio_Manager.zipWyciągnięte od felixa, przystosowane do tej kuchni, działają w 100% na clean & clear
Trochę ciężko przygotować rom z potrzebnymi aplikacjami i z manilla żeby dało się go upchać do tośki. 76 MB mi nie wchodzi, jaki udaje się wgrać największy rom?
Cytat: mill w Listopad 17, 2008, 09:05:52Trochę ciężko przygotować rom z potrzebnymi aplikacjami i z manilla żeby dało się go upchać do tośki. 76 MB mi nie wchodzi, jaki udaje się wgrać największy rom?70.9MB