Kuchenka bardzo fajna i przypadła mi do gustu (testowałem już też Włacławka88, kilka Felixa i kilka Sinancentinkaya). Używam jej wraz z nakładka SPB z Xperii + dialpadem bodajże z którejś manilli (ktoś tu gdzieś na forum dawał .cab'a). Taki zestaw jest dla mnie bardzo wygodny w obsłudze i gdyby nie sporadyczne zwiechy menu z Xperii byłoby super (ale da się z tym żyć). Ale do tematu, mam kilka pytań:
1) w wersji pre-final jak i final 1.01 po sflashowaniu/uruchomieniu wyskakuje mi cały czas: "Nie można otworzyć pliku "AutoRun".... itd." - w katalogu Windows\Autostart jest to skrót do \Expart\AutoRun.exe ale nigdziej nic takiego nie widzę

. Przypuszczam, że odhaczam coś w kuchence - może ktoś wie co to konkretnie?
2) Start/Programy/Uruchom User Customization - może zabrzmi jak pytanie laika, ale co to zmienia? Odpalam, po dłuższym namyśle pojawia sie info, że za 3 sekundy wprowadzi zmiany, wprowadza i tyle - ale chciałbym wiedzieć jakie zmiany wprowadza

i czy ew. można je edytować. Sprzydałoby się jakieś większe info na ten temat - wydaje mi się, że to wprowadza zmiany zdefiniowane przez Globalbus'a, ale głowy nie dam

...
Witam. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie mam na ekranie "Dzisiaj" dolnego paska (tego z kontaktami )
Z tego co doszedłem to odpawiada za to VJToggleToday (link do niego jest w Windows\Autostart)...