6.5 właśnie skończyłam testować

30 min użytkowania, wrzuciłam XCPUscalar, magic button i spb shell 3.0... zwiecha. reset. Na 208 ewentualnie chwilkę krócej obracał ekran, ale jak dla mnie to prawie niezauważalne... Wracam do Globalbusa

Jak chodzi HS++ próbowałam uruchomić w jednym z Twoich poprzednich romów.. jednak przy próbie włączenia system padał, musiałam robić SR... Skro polecasz spróbuję wgotować jeszcze raz i sprawdzę, czy teraz działa poprawnie.
A'propo... przydarzyło mi się właśnie coś dziwnego. Gotowałam rom z poprzedniej kuchenki. Uruchomiłam BuildNB.bat, wybrałam opcje, zamknęłam.. i po chwili w cmd wyskoczyło coś takiego:
Processing "different_things"
319 modules rebased.
"choose the compression type"
"1 - LZX Compression"
"2 - XPR Compression"
Nigdy wcześniej nie widziałam tego wyboru... a przecież na tej wersji kuchenki gotowałam i ostatnio żadnego problemu nie było... cpp package i framework są o.O
----------------------------------edit------------------------------
a'propo postawiłam system z kuchni 1.31, z pliku NB który jakieś 2 miesiące temu ugotowałam. Co ciekawe, tym razem jest dźwięk przy telefonach, mogę grzebać w opcjach od dzwonka windows... czyli jednak jest ta paczka mediaos. Ostatnio nie miałam dźwięku a działałam na romie z dokładnie tego samego pliku NB...

o co chodzi w takim razie...?