Czy mógłby ktoś podrzucić .cab'a z M$ Office 6.1 ?
Edit:
Wrzuciłem ROM Globalbus'a

Pobawiłem się nim trochę - teraz czas na uwagi. Będzie ich trochę, więc proszę zapiąć pasy

No to zaczynamy:
1. Jeśli możliwe to jak dla mnie można
całkowicie usunąć funkcjonalność MMS'ów.
Nie będzie problemów takich jak w tym temacie -
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=112102.02.
Do wywalenia (to wszystko wyłącznie moje opinie):
* Z programów - videosites , Udostępnianie internetu , WM Player (tutaj już była taka kwestia poruszona i ja jestem za), NoData (bo nie działa, wywala błędami przy próbie uruchomienia), FTouchFlo, made, SMS Mode (po co to jest w ogóle ?),
* Z ustawień - "Duże menu start" , FTouchFloConfig
3.
Programy do zamiany: Windows Media Player -->> TCPMP (wiem, że WMP lepiej obsługuje h264, ale i tak wolę TCPMP

)
Kalkulator -->> 1-Calc (albo coś innego co ma potęgi itp, bo ten podstawowy jest dobijający... )
Obrazy i wideo -->> S2V (viewer ładniejszy i przyjemniejszy w obsłudze

)
4.
Lista "Programy" do pogrupowania. Potworzyć foldery i tam wrzucać, bo wg mnie troszkę chaotycznie jest

Taka reorganizacja programów
- Sieciowe - MobileGadu , SQL (Query Analyzer) , Porcket RSS , Remote Desktop , Bluetooth Explorer
- Systemowe - Advanced Configuration , Total Commander , Manager zadań , Pocket RAR , vModeSwitch ,
- Multimedia - Foxit Reader (brakuje mi go

), TCPMP , SMI-Converter, S2Viewer (wcześniej wspomniany)
Polepszyłoby to wyszukiwanie programów, bo teraz jak dla mnie są troszkę chaotyczne
5. Menu - duże wylatuje. QuickMenu wg mnie jest na tyle dobre, że może zostać

Albo normalne menu
Tyle ode mnie

Mam nadzieję, że uwagi zostaną wzięte przy okazji gotowania następnego ROM'u
Jesli coś mi się przypomni to napiszę
edit1:
Przypomniało mi się

Dorzucenie czarnego themesa

Ale to zmiana kosmetyczna.
Ale jeśli zrobiłbyś ROM z takimi zmianami jak wyżej napisałem to byłaby rewelacja
Pobawiłem się chwilę dłużej QuickMenu. Jakby była zrobiona organizacja "Programów" to w połączeniu z QuickMenu wyszłoba rewelacja