To po prostu nie działa czy może nie służy do tego o czym myśle?
Przeczytaj to będziesz wiedział, przynajmniej kilka razy wałkowane.
Jeszcze jeden blad.... nie moge polaczyc sie ze sluchawkami BT.... tzn wykrywa itp ale nie ma parowania ( nie ma okna do wpisania hasla : 0000 w celu parowania)
W wm6.1 masz automatyczne parowanie słuchawek, wskazujesz słuchawkę i pojawia się informacja o sparowaniu
A ja mam troche inne pytanie: czy na najnowszym romie sa certyfikaty (na razie siedze na 1.11)?? Bo zaczyna mnie to wkurzac, instalowalem kilka aplikacji na ktorych mi bardzo zalezy i nie moge ich odpalic Albo gdybys mogl udostenic chociaz certyfikat zebym mogl odpalic pocket scrobbler (alikacja do sluchania muzyki z lastfm.pl).
Ja bym się zastanowił raczej nad komunikatem, bo jest dość debilny przyznam. Pokazuje parę możliwości, ale tak naprawdę jest to błąd importu biblioteki (tzn może jej nie być np) hint -> executability check.
szkoda że kuchenka nie potrafi wygenerować pliku conf, zamiast dawać ugotowany soft to można by przesyłać pomiędzy sobą confy i każdy jeszcze przed ugotowaniem dla siebie mógłby zmienić jakąś opcję - ja np. nie lubię tego htc comm managera jest wadliwy i wgotowuję sobie tylko oryginał tośki. nie wiem po co jest wogole zamieszczany w kuchni, jeśli jest niedziałający.
Jak lubisz mieć 3 opcje na krzyż to jest to fajny comm manager. Ktoś powiedział, że nie działa? Raczej ktoś się nie doczytał metody obsługi...