sorry, ale jak ci quickmenu zamula, to moze po prostu pomyśl nad konfiguracją ;/
chcesz, to dam ci mój oempack z prekonfigiem...do testów.
Taki żarcik, przez przypadek wrzuciłem enlarge menu + quikcmenu na raz, a to nie działa dobrze. Trzeba jedno wyłączyć i jest "w miarę".
Edit :
chmmm ten ROM powoduje u mnie mniejszy zasięg 3G , na romie v7 w tym samym miejscu miałem 3-4 kresek a na tym mam od 0 do 1 kreski , w tym samym miejcu , podejście do okna nie pomaga,
albo to ten ROM albo przesunęli przekaźnik Orange lol
To wskaźniki są powalone, zasięg jest, tylko nie widać go na pasku

globalbus wielkie brawa za procentowy wskaźnik zużycia baterii ten orginalny był nie do przyjęcia, jak dla mnie to edytor txt made zbędny mamy przecież wbudowany w tc, sms mode też chyba niepotrzebne, duże menu start dla starszych już ramoli, kalkulator też lipny poprzedni z v-7 był 100x lepszy, alt tab zbędny gadżet no i nadal brak dobrej przeglądarki grafik oraz operki, przełączanie rozdzielczości nie działa...ale ogólnie super romik
Projekt jest rozwojowy, zrobiłem tyle ile mogłem w czasie weekendu. W końcu na czymś trzeba pracować w ciągu tygodnia.
Teraz ja zaczynam pytania
1. nothin, znasz jakiś darmowy, mało zasobożerny program do zarządzania speedstepem w xscale? Gdzieś widziałem na forum program autorstwa rosjan, szczerze powiedziawszy język mi nie przeszkadza, przetłumaczę dla reszty.
2. Druga sprawa, 20755 chyba wyleci na rzecz sprawdzonego na hermie 20273, tam nie miałem takich szopek z ikonkami, szarpaniem obrazu itd.
3. Comm Manager w trakcie kontemplowania, w sumie ten który wyciągnąłem z atheny całkiem ładnie się skaluje, tylko tło muszę rozciągnąć i dać lżejszą grafikę (resource 1.56 MB ? nie dziękuję...)
4. Co do BT Explorer, dziwne raz działa, raz nie działa. Trudno, najwyżej wyleci, chociaż fajny programik i lekki.
5. Wszędzie spróbuję maksymalnie odchudzić dll'ki/zastąpić je/dać lżejsze resources. Tak samo pliki .mui pewnie zostaną wkompilowane bezpośrednio do programów.
6. Wszystko jest w fazie optymalizacji, nie są dane żadne cache filesys, ani inne kontrowersyjne w działaniu rzeczy. Jak chcecie to eksperymentujcie z tym sami, ale ja muszę mieć żelazną stabilność.