Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
Eten / Acer
G500/G500+
dzwonki i ActiveSync w g500
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
3 Odpowiedzi
1089 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
rafirr
7
«
dnia:
Kwiecień 04, 2007, 15:58:24 »
witam! mam 2 problemy z moim etenem:'( pierwszy to ustawienie własnego dzwonka na połączenie przychodzące. . . mianowicie wiem gdzie trzeba włożyć mp3 żeby działała jako dzwonek jednak od pewnego czasu z niewiadomych powodów nie działają MP3. . . i zauważyłem że jak wejdę w mp3 zawsze pokazywało mi przy każdej ikonce znaczek windows media player natomiast teraz pokazuje taka biało ikonkę nieznanego formatu i np. jak kliknę na ta mp3 to nie odtwarza mi jej tylko wywala błąd że nie jest powiązana z żadnym programem. . . co ciekawe w programach znikła mi ikonka WMP i moge mp3 uruchomić tylko z programu spb pocket plus bo tam załadowałem WMP z windowsa. . .
kolejny problem to synchronizacja Etena z PC. . . wcześniej miałem taki problem ze raz się łączył raz nie. . . ale musiałem zrobić formata i teraz jak się płacze to cały czas pisze connecting. . . i nic się nie dzieje nie wiem co jest grane??
proszę o pomoc będę bardzo wdzięczny. . .
pozdrawiam!
skerdeJ
745
«
Odpowiedź #1 dnia:
Kwiecień 07, 2007, 00:47:13 »
Dzwonki dla telefonów windows/ring (mp3) Dzwonki dla np budzika windows/ (wav)
Co do AC spróbuj zrobić Hard reset albo przeinstalować windowsa na pc
.
Gufer-posepny
195
«
Odpowiedź #2 dnia:
Kwiecień 07, 2007, 17:06:42 »
Miałem z dzwonkami podobny problem . Zainstalowałem GSplayera i przypisałem mu pliczki mp3 . zmieniła się ikonka z tej windowsowej na gsplayera . Niestety przestały mi w tym momencie działać dzwonki mp3 . Jak wyłączyłem skojarzenie plików z gsplayerem to wróciło do normy . Może miałeś jakiś program do mp3 i namieszał . Jak windows nie ma skojarzenia mp3 z mediaplayerem to nie ma dzwonków mp3 .
Navroad 350
Wookash9
65
Odp: dzwonki i ActiveSync w g500
«
Odpowiedź #3 dnia:
Kwiecień 07, 2007, 20:32:11 »
Hmm, to dziwne, ja mam skojarzone pliki mp3 z pocket playerem i nie ma problemu z dzwonkami mp3... (sprzęt co prawda x500, ale Windows ten sam, wiec to chyba nie powinno mieć znaczenia...)
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »