gadu w era\heyah a nasze eteny

• 7 Odpowiedzi
  • 1310 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline shegi

• 25
« dnia: Marzec 14, 2007, 12:26:41 »
Witam, mam pytanie odnosnie gg przez palmofon. Wiem ze są programu w stylu pocketGG i korzystają one z polaczenia gprs. W heyah koszt za kazde 50kb to 20gr. Stąd moje pytania:
1. Ile mniej wiecej potrafi zuzyc gg? jesli mnij niz 50kb to czy moge utrzymywac polaczenie gprs przez caly czas nie tracac mozliwosci z korzystania z smsow oraz dzwonienia? (jesli rozlacze polaczenie oplata zostanie naliczona za cale 50kb)

2. W sieciach wymienionych w temacie istnieje mozliwosc korzystania z dedykowanych klientow gg w javie wtedy oplata za tydzien korzystania to 1zl. Czy mozna korzystac z tej uslugi z innych klientow gg? (np pocket gg)

« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 14, 2007, 12:52:29 »
A czy czasem 1pln/tydz. to nie jest licencja na korzystanie z GG a i tak placisz za polaczenie GPRS wg. taryfikatora danej sieci?

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 14, 2007, 12:59:04 »
Dokladnie tak to wygląda. Placi sie 1 PLN/tydzien za komunikator a za GPRS stawkę operatora. Testowane :)

*

Offline shegi

• 25
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 14, 2007, 13:14:14 »
cena to 1zl za tydzien bez wzgledu na ilosc wyslanych danych.
"Przez pierwsze 7 dni korzystasz z niej za darmo, za każdy kolejny tydzień płacisz 1 PLN brutto (nie ponosisz opłat za transmisję GPRS!)."

Pytanjie dotyczylo tego czy moge skorzystac z innego komunikatora (nie odpowiada mi ten ich heyah gg).

Korzysta on z polaczenia innego niz zwykle gprs (tzn inna konfiguracja). Moze wystarczy skonfigurowac polaczenie zgodnie z zaleceniami i korzystac po prostu z innego komunikatora?

*

Offline lukasz_malysz

• 16
  • Sprzęt: Eten G500 Nokia N70
Odp: gadu w era\heyah a nasze eteny
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 27, 2007, 22:57:58 »
Ja powiem tak ja mam abonament w orenzadzie :D na gprs uzywam g500 i to jest chyba najlepsze rozwiazanie.korzystam z tego internetu w moim g500 gg chodzi super gut.aha to wszystko zalezy od tego jak czesto osoby ci sie pojawiaja na gg i zmieniala statusy.pamietam ze ja uzywalem gg w tel to za 3 godziny bycia online na gg zaplacilem jakies 50gr.
Don Lukasso

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 28, 2007, 16:37:22 »
no to lekka roznica 3h za 50gr a tydzien za 1zl :P

*

Offline allerune

• 26
  • Sprzęt: RIP: (ETEN x500,HTC Desire), Teraz: HTC One X
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 29, 2007, 16:51:15 »
fajnie mieć możliwość wysłania awaryjnej wiadomości, ale czy jest sens korzystania z gg w pda na codzień ?

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 29, 2007, 16:55:40 »
allerune usun prosze ze swojego opisu adres do stronki, mozesz go podac w polu do strony domowej zreszta masz tam podany

edit: dzieki  :)
« Ostatnia zmiana: Marzec 29, 2007, 19:57:31 wysłana przez pimpus sadelko »