Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
Eten / Acer
G500/G500+
[ g500 ] wlaczanie w nocy podswietlenia
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
2 Odpowiedzi
1116 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kwiatki
21
«
dnia:
Kwiecień 18, 2007, 17:29:41 »
No wlasnie od pewnego czasu mam problem z moim etenem g500 - otoz w nocy ni z tego ni z owego wlacza mi sie podwietlenie wyswietlacza co daje kompletne rozladowanie baterii .nie mam ustawionych backupiw czy innych uruchamiaczy automatycznych.
czy ktos sie spotkal z takim problemem - czy pozostaje jak to w łindołsach reinstalka
sienkiek
5
Odp: [ g500 ] wlaczanie w nocy podswietlenia
«
Odpowiedź #1 dnia:
Lipiec 09, 2007, 22:00:00 »
Sprawdź czy jakieś programy działaję w tle, czy jest połączenie do netu zestawione, może jakiś alarm.
Ja na swoim G500 zaobserwowałem, że często po naładowaniu baterii do końca kasuje się automatyczne wyłączanie (Sllep Mode Settings) > Turn off device... Co powoduj że bardzo szybko po odłączeniu ładowarki pada bateria.
raposo
30
Odp: [ g500 ] wlaczanie w nocy podswietlenia
«
Odpowiedź #2 dnia:
Lipiec 10, 2007, 20:18:06 »
też miałem taki sam problem z G500+... Ale okazało się, że backup miałem ustawiony na 4:00
. zostawiłem to ale ustawiłem w zakladce "POWER" --> advanced by wygaszał się automatycznie po 2 min.
Tylko co jakiś czas musze sprawdzać czy jest to zaznaczone (nie wiem kiedy sie odznacza - moze przy zmianie profilu?).
Pozdrawiam
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »