WWW na n560

• 7 Odpowiedzi
  • 912 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline sebikolo

• **
  • 123
  • Sprzęt: FS N560
WWW na n560
« dnia: Styczeń 01, 2007, 12:37:42 »
Witam!

Od kilku dni mam N560. Mam mały problemik. Dlaczego strony WWW wyglądają na nim dokładnie tak sa,o jak na moim starym iPAQ 5450? Wydawało mie sie, że skoro N560 na ekran VGA, to przy przeglądaniu WWW powinno byś widać 4 razy "więcej strony".

WWW na n560
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 01, 2007, 13:49:59 »

*

Offline sebikolo

• **
  • 123
  • Sprzęt: FS N560
WWW na n560
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 01, 2007, 14:19:09 »
dzięki :-)

Re: WWW na n560
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 01, 2007, 15:02:05 »
Cytat: "sebikolo"
Witam!

Od kilku dni mam N560. Mam mały problemik. Dlaczego strony WWW wyglądają na nim dokładnie tak sa,o jak na moim starym iPAQ 5450? Wydawało mie sie, że skoro N560 na ekran VGA, to przy przeglądaniu WWW powinno byś widać 4 razy "więcej strony".

bo IE na PDA to shit

jak wyżej napisane, Opera znacznie poprawia odbiór ;)

*

Offline Poklik

• 2379
    • http://www.poklik.yoyo.pl
  • Sprzęt: eee... 901
WWW na n560
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 01, 2007, 15:12:50 »
Operę, Operę... A nie lepiej zainstalować NetFronta? Jest znacznie lepszy od Opery (a jeżeli nie jest to niech mi ktoś wreszcie uświadomi dlaczego?).

*

Offline Adamerso

• :)
  • 4139
  • abonent czasowo niedostępny
  • Sprzęt: Oneplus 9 pro + Teclast T50 PRO + Jornada 728 :))
WWW na n560
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 01, 2007, 20:01:16 »
Cytat: "Poklik"
Operę, Operę... A nie lepiej zainstalować NetFronta? Jest znacznie lepszy od Opery (a jeżeli nie jest to niech mi ktoś wreszcie uświadomi dlaczego?).

patrząc na to z drugiej strony może Ty byś nas uświadomił :)? Ja używam wciąż konsekwentnie operki :) bo szybka :)

*

Offline Poklik

• 2379
    • http://www.poklik.yoyo.pl
  • Sprzęt: eee... 901
WWW na n560
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 01, 2007, 20:11:48 »
Mój jedyny argument to tylko niezła obsługa J2SE przez NetFronta. I wogóle jakby spojrzeć w opcje obu programów to Opera wypada blado. ;)
Z wad to oczywiście duża pamięciożerność  i wolne działanie, jednak tak samo zostałem niemile zaskoczony przez Operę Mobile.  :S A jednak możliwości (właśnie ta JAVA) ma mniejsze...

A jeżeli mi naprawdę jest potrzebna szybkość to wybieram tylko Operę Mini. Przy wolnym połączeniu WiFi jest po prostu najlepsza. Ale Opera Mobile jak dla mnie w niczym nie przewyższa NetFronta, przynajmniej na pierwszy rzut oka... Dlatego proszę, niech ktoś mi wreszcie wyjaśni dlaczego Opera Mobile jest lepsza od NetFronta?

WWW na n560
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 03, 2007, 11:28:11 »
Cytat: "Poklik"
Mój jedyny argument to tylko niezła obsługa J2SE przez NetFronta. I wogóle jakby spojrzeć w opcje obu programów to Opera wypada blado. ;)
Z wad to oczywiście duża pamięciożerność  i wolne działanie, jednak tak samo zostałem niemile zaskoczony przez Operę Mobile.  :S A jednak możliwości (właśnie ta JAVA) ma mniejsze...

A jeżeli mi naprawdę jest potrzebna szybkość to wybieram tylko Operę Mini. Przy wolnym połączeniu WiFi jest po prostu najlepsza. Ale Opera Mobile jak dla mnie w niczym nie przewyższa NetFronta, przynajmniej na pierwszy rzut oka... Dlatego proszę, niech ktoś mi wreszcie wyjaśni dlaczego Opera Mobile jest lepsza od NetFronta?

widzę, że macie tu głębsze przemyślenia

to powiedzcie mi jak wejść z PDA na "bezpieczne" strony??? nie mogę z PDA sprawdzić poczty na paru kontach...