Polska klawiatura do N560

• 1 Odpowiedzi
  • 904 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Polska klawiatura do N560
« dnia: Październik 25, 2009, 11:41:21 »
Czesc

Czy moglbym prosic o wskazanie sprawdzonego sposobu na uzyskanie polskiej klawiatury? Nie musi byc to darmowe rozwiazanie.

Pozdrawiam
Michal
Napisane: Październik 24, 2009, 23:13:42
Zainstalowałem klawiaturę z vgakey.net i dstałem ostrzeżenie że program powstał dla starszj wersji systemu i mogą być problemy. Czy faktycznie mam spodziewać się problemow?

Na razie widzę ze słabo działa wizualne potwierdzenie nacisnięcia klawisza,ale watpie czy ma to związek.

Michał
Napisane: Październik 25, 2009, 09:55:33
Zainstalowałem "polish language extender lite". Bardziej mi się podoba, choć przestał działać backspace w Operze. Podejrzewałem konflikt z VGAKey, więc go odinstalowałem, ale to spowodowało nowy problem - po każdym włączeniu PDA dostawałem komunikat o braku jakiegoś pliku. Zrobiłem kolejny hard reset, zainstalowałem jeszcze raz Operę i "extender lite" i na razie jest OK.

Michał

*

Offline Bacao

• 1582
  • czyt. Bokął
    • PdaSite.pl-idealne miejsce w sieci dla Twojego PDA.
  • Sprzęt: Acer C110, Motorola Milestone
Odp: Polska klawiatura do N560
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 25, 2009, 11:47:16 »
Polacz wszystkie posty w jeden klawiszem "zdublowane posty". Nie musiales robic HR, wystarczylo wywalic plik z autostartu.
Zobacz sobie ten watek: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=501122
Moj nick (apelido) znaczy tyle co usmiechniety :D
Toshiba G900--->HTC Universal (XDA EXEC)---> HTC Hermes (MDA Vario II)---> HTC TyTN II---> Nokia N810--> Acer C110 + Motorola Milestone