Ja również zdobyłem się (pierwszy raz!) na update mojego LOOX-a - i to od razu ROM-u i firmware. Do tej pory mój palmtop "chodził" na oprogramowania fabrycznym z sierpnia ubiegłego roku.
Z samym updatem nie miałem żadnych problemów, a teraz jestem w trakcie instalacji programów. Dwie aplikacje firmy Resco (Explorer 2003 i Picture Viewer) umieściłem w LOOXstore, planuję tam jeszcze wrzucić Pocket Informant i jakąś gierkę. Jak na razie, to widzę zdecydowaną poprawę w szybkości działania mojego LOOX-a

, a przy okazji zaczęła działać synchronizacja z moim firmowym PC-tem, która padła jakiś czas temu. Zostały mi jeszcze do skonfigurowania połączenia internetowe (poczta i przeglądarka) przez Bluetooth z T-68i (Era i Plus) i moja domowa sieć WLAN. Dam znać co z tego wyszło.
P.S.
Jako pierwsze wgrałem ustawienia regionalne i polską klawiaturę z programu LEng. Może dzięki takiej kolejności (a tak zaleca Paragon Software) nie będzie problemów z tą aplikacją? Do iPAQ-q h1910 mojej żony jako pierwszy program wgrałem pełną nakładkę LEng i działa to bardzo dobrze.