Ja przeprowadzilem aktualizacje na wersje z 16MB pool czy jakos tak. Wczesniej jednak zrobilem backup danych z pamieci pda za pomoca SPB Backup.
Po aktualizacji, ktora przebiegla bez problemow odzyslalem backup. Niestety po odzyskaniu widac bylo ze cos jest nie tak, uzywam Wisbara Lite i jakas taka gorna belka sie dziwna zrobila, przy uruchomionych programach brakowalo w gornym prawym rogu przycisku ok, po wejsciu w programy kilka ikonek zmienilo swoja ikonke na ikonke IE, AM3 i AM4 odmowily posluszenstwa.
Zrobilem HR i postanowilem wszystko zainstalowac od nowa. AM3 mam zainstalowana na karcie SD, w tym wypadku przeinstlowalem tylko program bez map i wszystkie mapy po uruchomieniu zglosily sie jako zarejestrowane. AM4 pomimo przeinstalowania samego programu nie chcilaa dzialac, pomoglo przeinstalowanie programu wraz z mapa od poczatku i teraz dziala bezproblemowo.
Uwagi: Kiedy korzystam jakis czas z pocketa i pozniej uruchomie AM3 to mam razenie, ze brakuje pamieci dla AM. Pojawiaja sie ikonki na dole, ale nie widac mapy, klikam na jedna z ikonek lub na napis menu i zamiast pokazac sie podmenu z ikonkami, widze tylko puste miejsce, ale znajac np polozenie poszczegolnych ikonek, wiem gdzie jest Exit uda mi sie wujsc z AM. Kiedy zrobie soft reset, AM3 uruchomiona jako pierwsza dziala bez problemu. AM4 dziala ok, bez zadnych zabiegow.
Jeszcze jeden problem jaki zauwazylem dotyczy programu (patcha) ktory naprawia zarzadzanie energia po wyjsciu z uspienia N560, wiadomo wtedy, ze pocket po "pobudce" pobiera wiecej energii, i to wlasnie naprawia ten program. Niestey po wlaczeniu pocketa, widze klika, kilkanascie okienek z jakims bledem tego programu, w zaleznosci od tego ile pocket byl wylaczony.
Jesli chodzi o FIX, to moj pocket nie mial z tym problemow wczesniej i teraz tez nie ma, jestem ostrozny w takich sformuowaniach, ale wydaje mi sie ze lapanie FIXa jest jakies szybsze i to zdecydowanie, wczesniej musialem jakis czas stac na balkonie aby pocket zlapal FIXa (podczas jazdy wszystko dzialo sie szybko) teraz czas ten sie o wiele skrocil, mam nadzieje, ze to nie byl jakis przypadek, bo testowalem to tylko raz.
Szybkosc pocketa w odswiezaniu okien wzrosla, choc demonem F1 na pewno nie jest
Pozdrawiam