0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ja kupilem w VOBIS w CH Arkadia za 99,00 brutto uniwersalny uchwyt. Uchwyt jak na razie jest OK, nie odpada od szyby. W komplecie sa jeszcze jakies "wynalazki" do przyklejenia / przykrecenia uchwytu do deski, ale ja odstapilem od tego rozwiazania.
Ja kupiłem (wynalazek uniwersalny uchwyt ale do kratki wentylacyjnej. Bardzo dobre rozwiązanie, nie zasłania szyby, polecam. Nie jest przykręcany tylko się po prostu zatrzaskuje.
Jak wygląda sprawa z ładowaniem w aucie? można podłączyć tak aby się ładowało i było w uchwycie? Pytam bo nie widziałem jak to wygląda.Kupowałeś ładowarkę samochodową? Jeśli tak możesz powiedzieć gdzie? W Vobisie razem z uchwytem?
Witam,Jestem szczęśliwym posiadaczem N520 ale bo zawsze jest jakieś ale. Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze uchwytu mocującego w samochodzie. Czy może ktoś z szanownego grona polecić jakieś miejsce gdzie można takie coś nabyć. Najchętniej z Warszawy lub jakieś miejsce w sieci. Tak się zastanawiam czy nie potrzebny jest jakiś specjalny bo n520 ma ładowanie od spodu centralnie a jeśli chciałbym podłączyć ładowarkę samochodową (którą też bym chciał nabyć ) to czy nie będzie problemu z mocowaniem w uchwycie? Pytam bo się nie znam a to jest mój pierwszy PDA. z góry dziękuje za odpowiedz. Carl.
Cytat: "cebula"Ja kupiłem (wynalazek uniwersalny uchwyt ale do kratki wentylacyjnej. Bardzo dobre rozwiązanie, nie zasłania szyby, polecam. Nie jest przykręcany tylko się po prostu zatrzaskuje.Gdzie coś takiego można kupić? Ile to kosztuje?
oryginalne uchwyty do N5xx zamowilismy dzisiaj.powinny byc u nas w pierwszym tygodniu stycznia.z uchwytami przyjada takze oryginalne ladowarki.
Cytat: "dabeat"oryginalne uchwyty do N5xx zamowilismy dzisiaj.powinny byc u nas w pierwszym tygodniu stycznia.z uchwytami przyjada takze oryginalne ladowarki.A może gdzieś są dostępne zdjęcia tych uchwytów ?? Najbardziej mnie ciekawi czy zasilanie będzie "wpięte" w uchwyt i palmtop będzie automatycznie podpinany do prądu po włożeniu do uchwytu czy też trzeba będzie podpinać osobny kabelek bezpośrednio do palmtopa ?
za zdjecia oddalbym krolestwo...jutro bede robil kolejne podejscie do czlowieka z FSC. jak cos mi sie uda zalatwic to dam znac.
może ktoś już nabył taki uchwyt (chodzi mi o oryginalny FSC) i mógłby się podzielić wrażeniami - podesłać fotki :-)
wg informacji z FSC nie bedzie uchwytow markowanych przez fujitsu ;(
Cytat: "dabeat"wg informacji z FSC nie bedzie uchwytow markowanych przez fujitsu ;(no to ja cie zapewnie, ze wg "moich informacji" (zdobytych organoleptycznie) w vobis-warszawa arkadia sa zestawy n500 z ladowarka samochodowa i orginalnym uchwytem mocowanym do szybyniestety nie chca sprzedac samego uchwytu
takich zestawow moge Ci sprzedac 50 i wiecej, problem polega na tym, ze owych uchwytow nie mozna obecnie kupic luzem... a tego dotyczyl watek...
a czy ktos sie tu pytal o zestaw?
uchwyt... ktorego nie mozna kupic luzem.