system operacyjny

• 3 Odpowiedzi
  • 616 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

system operacyjny
« dnia: Luty 12, 2006, 09:49:53 »
Pytanie, mam Looxa 410 i jaki jest tam system operacyjny bo wydaje mi się że WM 2003 SE ale widziałem w niektórych postach że coponiektórzy zmieniaja na włąsnie taki system wiec zaczynam sie zastanawiać czym te systemy się różnią ?? i czy warto instalować WM 2003 SE oraz  czy można bez problemu powrócić do swojego starego systemyu :) i czy wystarczy zrobić wtedy Hard reset ?

Pozdrawiam
Luke102

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
Re: system operacyjny
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 12, 2006, 10:31:23 »
Cytat: "Luke102"
Pytanie, mam Looxa 410 i jaki jest tam system operacyjny bo wydaje mi się że WM 2003 SE ale widziałem w niektórych postach że coponiektórzy zmieniaja na włąsnie taki system wiec zaczynam sie zastanawiać czym te systemy się różnią ?? i czy warto instalować WM 2003 SE oraz  czy można bez problemu powrócić do swojego starego systemyu :) i czy wystarczy zrobić wtedy Hard reset ?

Piszesz, że masz WM 2003 SE, ale pytasz czy warto zmienić na WM 2003 SE i czy można wrócić bez problemu do "starego" systemu, czyli właśnie WM 2003 SE... Nic z tego nie rozumiem...
Może nic nie rób... wyjdzie na to samo...
Pozdrawiam,
biblo

*

Offline lipciopda

• 6801
system operacyjny
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 12, 2006, 10:50:58 »
hehe - dobre...

WM2003 (chyba o ten ci chodzilo) od WM2003SE roznia sie glownie mozliwoscia obracania ekranu, ktora jest zintegrowana z systemem (nie trzeba stosowac dodatkowego oprogramowania)

system operacyjny
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 13, 2006, 09:24:27 »
Bardzo dziękuje za odpowiedz, widzę że praktycznie te systemy sie nie różnia (skoro tylko obracaniem ekranu - co dlamnie nie jest potrzebne), i chyba nie warto zadawać sobie pracy nad zmianą :) No chyba że jest jeszcze coś o czym nie napisano :)

Pozdrawiam
Luke102