Pytanie N560 Audio

• 7 Odpowiedzi
  • 1192 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline megabit

• **
  • 120
  • Sprzęt: L00X C55o + Brando + 2GB SD + Schecter Revenger :P
Pytanie N560 Audio
« dnia: Czerwiec 11, 2006, 15:33:12 »
Mam pytanie do posiadaczy FS N560:

Jaka jest jakość dźwięku i maksymalna głośność odtwarzania muzyki .mp3 na tym PDA? (zaznaczam ze lubię słuchać naprawde głośno)
...::: COMA :::...

Pytanie N560 Audio
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 11, 2006, 16:08:38 »
jak chcesz sluchac muzyki na prawde glosno kup wieżę

*

Offline obik

• 46
  • Sprzęt: HTC Touch Pro
Pytanie N560 Audio
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 12, 2006, 00:04:40 »
michobo: uwielbiam takie konkretne odpowiedzi...

Co do tematu - uwazam ze raczej jest slabo. Nie mam niestety porownania do innych pda, ale jakosc muzyki w porownaniu do mojego ngage jest slaba. Moze nie tragiczna, troche walki z ustawieniami i equalizerami i jakos daje rade ale to nie to.... I nie chodzi o glosnosc, bo ta jest raczej bez znaczenia dla jakosci.

Pytanie N560 Audio
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 13, 2006, 13:57:45 »
Cytat: "obik"
michobo: uwielbiam takie konkretne odpowiedzi...

Co do tematu - uwazam ze raczej jest slabo. .

Zgadza sie ...
Wg mnie jakosc dziwieku z GLOSNIKA nie jest wyskoka - (ze wzld na budowe glosnika) słyszalne sa przedewszystkim soprany raczej mniej nizszego pasma ktore mozna w innych uslyszec.  no cóż w koncu n560 nie ma duzej grubosci. Z mojego testowania wynikalo ze troszeczke cichszy od innych PDA ale to raczej bez znaczenia.

Jezeli chodzi o podlaczenie do wzmacniacza to tu calkowicie dobrze sobie radzi. Dla mnie to bez zarzutu, wszystko OK - moze ktos robil dokladniejsze testy.

*

Offline twinsen

• 528
  • Sprzęt: FS Pocket Loox n560, Samsung i9000 Galaxy S
Odp: Pytanie N560 Audio
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 17, 2008, 14:39:34 »
Jezeli chodzi o podlaczenie do wzmacniacza to tu calkowicie dobrze sobie radzi. Dla mnie to bez zarzutu, wszystko OK - moze ktos robil dokladniejsze testy.

Czy ktoś wie, czy można podłączyć jakoś Looxa do radia samochodowego Alpine,
albo jakoś tak by cokolwiek było słyszalne, bo jak jedzie się dość szybko, to komunikatów
np. z Automapy w ogóle nie słychać (to problem od kumpla, swojego Looxa będę miał
na dniach ;-) )
--
twinsen

*

Offline Omega90

• 736
  • Sprzęt: loox n560,HTC Blue Angel,Dell Axim x50v,HP ipa3870
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 17, 2008, 15:32:27 »
Jakość na głośniku nie jest najlepsza( całkowity brak basów ), ale nie trzeszczy i o to chodzi. Lubie słuchać muzyki i jeśli podłączy się dobre słuchawki to radzi sobie miodnie. Podłączałem nawet do głośnikow komputerowych( 5.1 ) i porównywałem z kompem, ładnie się spisuje. Robiłem także test z Nokią 5300( niby xpress music tak :P ) na tych samych słuchawkach i loox jest 100 razy lepszy :grin:. Nic nie szumi w tle( w nokii strasznie to przeszkadza, szczególnie przy cichych piosenkach ), potrafi grać dużo głośniej( bez szumów ) i jakość też jest bez zarzutów( Oczywiście cały czas mówimy o słuchawkach  :ok: )

Ogólnie mówiąc, jeżeli mówimy o słuchawkach to dobry z niego grajek ;)
fsc pocket loox n560, HTC Blue Angel

*

Offline VG

• **
  • 184
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 25, 2008, 09:01:45 »
Ja notorycznie słucham mp3 i uważam ze ten PDA naprawde nie jest zły ale oczywiscie chodzi o słuchanie na słuchawkach

*

Offline gader

• 1455
    • gader - Play - Nowi znajomi
  • Sprzęt: Magic  & i200
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 26, 2008, 00:43:03 »
Glosno beda graly sluchawki o impedancji  16 ohm.
Be more digital.
pıoɹpuɐ