Program do backupu

• 6 Odpowiedzi
  • 899 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline j_t_r

• 10
Program do backupu
« dnia: Sierpień 03, 2007, 11:03:08 »
Witam,

Proszę polećcie mi dobry program do backupu danych na n560, który można używać/instalować bez konieczności podłączania do kompa. Rozumiem to w ten sposób że trzymam sobie instalkę takiego programu na karcie sd jak również plik backupu wykonany tym programem i w razie czego na czystym systemie instaluje go ponownie i robię restore albo coś i mam wszystko co straciłem.
Jutro wyjeżdżam i chcę się zabezpieczyć bo inaczej po hard resecie pozostanie mi na plaży tylko pasjans i papierowa mapa w drodze powrotnej  :O

pozdrawiam,

*

Offline Obiwan666

• 350
  • Sprzęt: Corby II :), SGS2
Odp: Program do backupu
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 03, 2007, 11:13:59 »
Zainteresuj się SPB Backup oraz Sprite Backup, podejrzewam że sprostają Twoim wymaganiom...Wada, oba są płatne. Ale Spb Backup możesz wymienić za punkty z vouchera (o ile masz tą kartę), tu masz link http://www.pocketloox-choice.com/product.php?cat=2&pid=82601...

Pozdrawiam

*

olmeca

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 03, 2007, 11:16:16 »
Przy spb backup po HR odpalasz plik backupu tylko i wszystko sie pieknie ladnie przywraca bez doinstalowywania kolejny raz tych samych aplikacji.

*

Offline NdR

• *
  • 80
  • Sprzęt: N560
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 03, 2007, 12:44:34 »
SPB Backup działa bardzo dobrze z wszystkimi testowanymi przezez mnie ROMami do N560, czasami nawet wszystko działa na dwóch podobnych ROMach, automapy nie musisz instalować (przynajmniej tej przypisanej do SD)

*

Offline j_t_r

• 10
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 03, 2007, 16:14:49 »
Dzięki, zrobiłem już kopię tym programem.
Z tego co widzę to tworzy plik exe, czyli potem po resecie odpalam tylko tego exe'ka z karty i wszystkie ustawienia i programy pojawiają się z powrotem. Podoba mnię się  :ok:

pozdrawiam,

*

Offline antonib

• 423
  • Sprzęt: N560 N95 OMNIA... to juz historia Teraz IPHONE 3GS 16
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 04, 2007, 21:17:39 »
Przy spb backup po HR odpalasz plik backupu tylko i wszystko sie pieknie ladnie przywraca bez doinstalowywania kolejny raz tych samych aplikacji.
Popieram ! Spb Backup to super program jak zreszta cala grupa programow Spb i nawet bym nie szukal niczego innego. Wszystkie programy Spb swietnie dzialaja, sa szybkie i bardzo intuicyjne w obsludze, a kilka z nich ma oryginalna polska wersje jezykowa. Kupujac za punkty mozna wybrac wersje angielska lub niemiecka i w zwiazku z tym proponuje pobrac z strony Spb polska wersje <trial> a kluczem uzyskanym za punkty ja odblokowac - dziala w 100%

*

Offline BoNt3k

• 340
  • Sprzęt: iPHONE 3GS, iPHONE 4, NOKIA N8
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 05, 2007, 03:01:17 »
POTWIERDZAM

SpB Backup 1.61 jak i Sprite Backup dzialaja super na N560

zdr