Problem z połączeniem FS N560 - Vista Centrum Obsługi WM

• 4 Odpowiedzi
  • 614 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z połączeniem FS N560 - Vista Centrum Obsługi WM
« dnia: Październik 09, 2007, 22:01:52 »
Proszę o pomoc w sprawie połączenia FS N560  centrum obsługi Windows Mobile w systemie Vista.

W zasadzie utknąłem.  Nie wiem co należy jeszcze zrobić. Zaintalowałem Centum obsługi, komputer sam zainstalował pozostałe sterowniki i dalej brak połączenia. ( nie wiem jak to możliwe ale jeśli najadę wskażnikiem myszy na ikonkę połączenia z internetem to wskazuje jeszcze połączenie z FS) Niestety mimo tego po uruchomieniu Cen obsługi brak jest połączenia. ( oczywiście kable są połączone ).

Jeśli ktoś ma pomysł lub doświadczenie jak to to rozwiązać bardzo proszę o pomoc.

Dodam że zanim aktualizowałem system to pod Wind XP wszystko było OK.

Pozdrawiam. MM

*

Offline cybershot

• 11
  • Sprzęt: NOKIA 500
Odp: Problem z połączeniem FS N560 - Vista Centrum Obsługi WM
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 18, 2007, 14:27:48 »
Witaj!
Musisz zainstalować dodatkowo plik ze strony Microsoftu. W moim przypadku to pomogło.
Oto link: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=46F72DF1-E46A-4A5F-A791-09F07AAA1914&displaylang=pl
Pozdrawiam

cybershot
REGULAMIN !

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 22, 2007, 19:26:09 »
To już mam zainstalowane i niestety bez zmian.

*

krejziajwan

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 04, 2007, 23:53:45 »
u mnie po pierwszym podlaczniu pocketa do kompa ten zainstalowal jakies sterowniki a po restarcie windows update pokazal ze jest dostepna aktualizacja do centrum obslugi wm. zainstalowalem wszystkie update'ty i teraz moj loox bez problemu laczy sie i synchronizuje.

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 05, 2007, 09:02:14 »
Synchronizacja już działa. Jestem tylko zawiedziony, że nie udaje się przeprowadzić synchronizacji z Lotus Notes za pomocą EasySync. ES próbuje prawdopodobnie przeprowadzić synchronizację przy wykorzystaniu ActiveSync, a tego już nie ma. Nowe Centrum Mobilności umożliwia tylko synchronizację z Outlook.