Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
Problem z połączeniem FS N560 - Vista Centrum Obsługi WM
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC - ogólnie (WM Classic)
Fujitsu-Siemens
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
4 Odpowiedzi
614 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mir-mad
2
«
dnia:
Październik 09, 2007, 22:01:52 »
Proszę o pomoc w sprawie połączenia FS N560 centrum obsługi Windows Mobile w systemie Vista.
W zasadzie utknąłem. Nie wiem co należy jeszcze zrobić. Zaintalowałem Centum obsługi, komputer sam zainstalował pozostałe sterowniki i dalej brak połączenia. ( nie wiem jak to możliwe ale jeśli najadę wskażnikiem myszy na ikonkę połączenia z internetem to wskazuje jeszcze połączenie z FS) Niestety mimo tego po uruchomieniu Cen obsługi brak jest połączenia. ( oczywiście kable są połączone ).
Jeśli ktoś ma pomysł lub doświadczenie jak to to rozwiązać bardzo proszę o pomoc.
Dodam że zanim aktualizowałem system to pod Wind XP wszystko było OK.
Pozdrawiam. MM
cybershot
11
Odp: Problem z połączeniem FS N560 - Vista Centrum Obsługi WM
«
Odpowiedź #1 dnia:
Październik 18, 2007, 14:27:48 »
Witaj!
Musisz zainstalować dodatkowo plik ze strony Microsoftu. W moim przypadku to pomogło.
Oto link:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=46F72DF1-E46A-4A5F-A791-09F07AAA1914&displaylang=pl
Pozdrawiam
cybershot
REGULAMIN !
mir-mad
2
«
Odpowiedź #2 dnia:
Październik 22, 2007, 19:26:09 »
To już mam zainstalowane i niestety bez zmian.
krejziajwan
«
Odpowiedź #3 dnia:
Listopad 04, 2007, 23:53:45 »
u mnie po pierwszym podlaczniu pocketa do kompa ten zainstalowal jakies sterowniki a po restarcie windows update pokazal ze jest dostepna aktualizacja do centrum obslugi wm. zainstalowalem wszystkie update'ty i teraz moj loox bez problemu laczy sie i synchronizuje.
grzegorzr
55
«
Odpowiedź #4 dnia:
Listopad 05, 2007, 09:02:14 »
Synchronizacja już działa. Jestem tylko zawiedziony, że nie udaje się przeprowadzić synchronizacji z Lotus Notes za pomocą EasySync. ES próbuje prawdopodobnie przeprowadzić synchronizację przy wykorzystaniu ActiveSync, a tego już nie ma. Nowe Centrum Mobilności umożliwia tylko synchronizację z Outlook.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »