Problem z FSC-Keylock N520 (klawisze same sie odblokowują)

• 2 Odpowiedzi
  • 620 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline pd

• 3
« dnia: Marzec 26, 2006, 19:42:42 »
Witam,
Czy ktos spotkal sie z nastepujacym problemem w N520 i wie jak sobie z nim poradzic?
FSC Keylock ustawiony jest w trybie blokowania klawiszy gdy palm jest w standby. Po przejsciu do standby (guzik suspend/resume) klawisze sa  zablokowane. Jednak po jakims czasie i po losowym wciskaniu niektorych klawiszy palm sie wlacza :(. Do tej pory nie wiedzialem dlaczego mi sie tak szyko bateria rozladowuje jak nic nie robie i ostatnio odkrylem to co opisalem.

Dzieki z gory.

Pozdrawiam,
Piotrek

*

Offline krutoj

• 263
  • Sprzęt: N520, E60
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 27, 2006, 08:57:17 »
"problem klawiszy" jest opisany pare postow wczesniej - proponuje przeczytac :!:

*

Offline pd

• 3
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 27, 2006, 10:40:34 »
Witam,
Czy moglbys mi wskazac gdzie (link) dokladnie opisany jest przedstawiony przeze mnie problem? Przeszukalem juz wczesniej watki i nigdzie nie znalazlem odpowiedzi jak sobie poradzic gdy klawisze po jakims czasie same sie odblokowuja.

Moze nieprecyzyjnie wyjasnilem o co mi chodzi wiec postaram sie jeszcze raz nieco dokladniej.
Ja nie mam problemu z zablokowaniem klawiszy. Wiem jak to zrobic. Problemem jest to, ze mimo iz one sa po wcisnieciu przycisku power zablokowane to po pewnym czasie same sie odblokowuja. Szczegolowy opis problemu ponizej:

1. PDA wlaczony
2. FSC-Keylock ustawiony w trybie blokowania klawiszy
3. Wylaczam PDA uzywajac przycisku power (srodkowy na gorze)
4. Naciskam klawisze - PDA NIE wlacza sie czyli wszystko ok
5. Mija troche czasu i klikam, czasami dluzej przyciskam losowo w rozne klawisze - PDA WLACZA sie.

Mam nadzieje, ze teraz juz jasniej sie wyrazilem. Jakby ktos wiedzial co z tym zrobic to z gory dzieki za pomoc.

Pozdrawiam,
Piotrek

Pozdrawiam,
Piotrek