Aree, co rozumiesz przez FSC Password? Chodzi Ci o secure lock w setting -> System?
W moim przypadku chyba muszę zwrócić honor i przyznać, że zablokowanie looxa było skutnkiem mojego błędu. Pomyliłem "Lock" z "SecureLock".
W haśle "Lock" mamy do ustaiwenia zwykły PIN lub hasło, o które loox się pyta po KAŻDYM soft resecie oraz po określonym czasie nie używania. Możemy wybrac 4cyfrowy PIN lub dłuższe hasło alfanumeryczne.
W hasle "SecureLock" mamy do czynienia z ochorną antykradzieżową. Tutaj również możemy ustawić 4 cyfrowy PIN lub mocniejsze hasło alfanumeryczne.
Problem w tym, że chyba nie wiele z nas sobie zdaje sprawe co jest co i w przypadku gdy i jedno i drugie hasło mamy ustawione i oba hasła są 4cyfrowymi PIN-ami to łatwo jest je pomylić.
Zawsze myślałem, że hasło o które loox się pyta po każdym SOFT resecie jest własnie hasłem antykradzieżowym. Tymczasem jest to zwykły Lock który znika po hard resecie.
Ja robiąc hard reset , gdy zobaczyłem prośbę o podanie hasła z uporem maniaka wpisywałem haslo do Lock a nie SecureLock.
Cóż , za błędy trzeba płacić. Ciekawe czy jeszcze ktoś z Was też pomylił hasła, czy faktycznie jest to jakiś błąd w oprogramowaniu...[/b]