Panowie ... spokojnie

Nie ma co sie klucic i kombinowac czy N560 jest dobry czy zly. Ma zarowno wady i niezaprzeczalne zalety i tylko kazdy z nas moze odpowiedziec sobie czy wady te mu przeszkadzaja czy nie.
- bateria - wiadomo, ze nie bedzie trzymac tak jak w Asusie i jesli ktos kupuje to musi byc tego swiadomy - jesli potem klnie na N-ke bo mu krotko na bateriach chodzi to juz wylacznie jego problem
- fix w GPS - naroslo moim zdaniem juz tyle legend wokol GPS'a w N560, ze FS Polska powinno wydac wreszcie jakies oswiadczenie. Moim zdaniem wszystko jest w normie jesli chodzi o lapanie fix'a - a ze trwa troche dluzej niz w innych palmtopach - to tez zalezy czy komus to przeszkadza czy nie - mnie to ne vadi

Ale na pewno nie jest tak, ze nie dziala wogole, ze nie chce lapac albo trwa to 15 min - bzdury do kwadratu.
- brak ruchomej anteny - oczywiscie, ze bez niej sygnal jest slabszy ale nie jest tak, ze wyklucza to skuteczne nawigowanie. Automapa pokazuje kompletne bzdury jesli chodzi o moc sygnalu (mimo zalogowanych 7 satelitow stwierdza, ze sygnal jest minimalny). Jak ktos nie wierzy to niech zainstaluje VisualGPS - od razu poprawi mu sie humor
- wieszanie sie - to tez legenda. Ja mam go od prawie 2 tyg. i ANI RAZU nie zawiesil sie ani sprowokowal mnie do hard resetu. Owszem - jak uruchomie za duzo programow na raz to lekko sie przycina (czasem trzeba pomoc soft resetem) ale to tylko i wylacznie z mojej winy. Zainstalujcie sobie DTSysView - super programik do sprawdzania ile jest wolnej pamieci i ... jakie programy sa aktualnie uruchomione. Mozna jest spod tego programu zamykac i zwalniac przez nie zajeta pamiec i wtedy nie bedzie zadnych problemow z zawieszaniem sie.
I druga sprawa - na miosc Boska - sprawdzajcie czy program jest kompatybilny z WM5.0!! Bo N560 ma 5-ke i na 90% wiekszosc resetow, zawieszan itp spowodowana jest tym, ze program jest pisany na poprzednie wersje i na nowych po prostu nie chodzi albo generuje jakies bledy.
Tak wiec ... nie demonizowac i nie narzekac N560 jest super sprzetem i jak ktos przestrzega podstawowych zasad to moze bez resetu pracowac na nim tygodniami.