Pocket Loox 410 problem

• 4 Odpowiedzi
  • 580 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pocket Loox 410 problem
« dnia: Wrzesień 24, 2006, 13:40:38 »
Witam

Wiem ze to juz bylo opisywane wiele razy na forum ale po przeczytaniu dalej nie moge dojsc do polaczenia Looxa z activesyns

Moze od poczatku , najpierw sie laczylem przez usb chulalo swietnie i nagle przestalo dzialac a ze mialem bluetooth wiec zaczelem sie laczyc przez niego i ktoregos dnia takze przestal dzialac , powylaczalem zapory ,antywirusy , przeistalowalem system w kompie dalej nic , moj system to Windows XP SP2 , Activesyns 4.2 , bluetooth widzi pocketa i odwrotenie moge przegladac przez niego zawratosc looxa itp ale zeby cos zainstalowac to juz musi byc synchronizacja .

Prosilbym o podanie podstawowych rzeczy co mam zrobic zeby przywrocic poloczenie z Activesyns

Z gory dzieki!

Pocket Loox 410 problem
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 26, 2006, 14:24:40 »
ja bym Ci proponowal przeinstalowac activesyns i sprobowac zmienic nazwe na inna jesli chodzi o nazwe looxa

Pocket Loox 410 problem
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 30, 2006, 17:01:25 »
Witam

Zrobilem jak mowisz i dalej lipa , przeistalowalem na activesyns 3.7 taki jak na oryginalnej plytce i nic , siedzialem pol soboty nad tym, piekniesie laczy z bluetooth jesli chodzi komputer-pocket(widza sie) ale zeby polaczyc sie z activesyns to juz nie da rady , a moze twardy reset?(jak to sie robi?)

Pozdrawiam

*

Offline wpmike

• 1169
  • Sprzęt: Sony Xperia Z
Pocket Loox 410 problem
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 01, 2006, 01:35:39 »
Do synchronizacji przez BT potrzebny jest AS 4.5 beta2

Pocket Loox 410 problem
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 03, 2006, 22:16:15 »
Witam

Poradzilem sobie , dziekuje za podpowiedzi , zaistalowalem AS 4.5 beta, postawialem porty i poszlo .

Temat uwarzam za zamkniety

Pozdrawiam