Sporo programow pyta czy chcesz instalowac przez PCta (synchronizacja) czy od razu na ppc (plik .cub). Niektore sa tylko z PCta (np nawigacyjne, ktore musza sobie poinstalowac przez synchronizacje soft, mapy, licencje itd). Niektore programiki sa tylko do wrzucenia na pocketa i od razu chodza, bez zadnej instalacji. Gdzie szukac info o punktach do wydania? przez wyszukiwarke na tym forum:) no ale niech Ci bedzie, w skrocie: zdrapujesz zdrapke, wlazisz na
http://www.pocketloox-choice.com/, rejstrujesz sie, wybierasz soft i go zakupujesz (forma zakupu punkty), zjada Ci punkty, jestes szczesliwy, uzywasz programow:) Ja wybralem wtyczke produkcji SPB: SPB Pocket Plus (pamieciozerna ale wszystkomajaca nakladka ktora ucywilizuje Twojego windows mobila 5: doda ikonki, zakladki, zamykanie zamiast minimalizacji iksikiem itd) oraz SPB weather: program ktory pobiera z netu po wifi pogode z wybranego zrodla dla kazdfego miasta praktycznie i wyswietla to na 7 dni do przodu. Kupujac te dwa programy (dostajesz z loox-czojsa seriale do programow, sam soft sciagasz sobie ze strony SPB) dostaniesz znizki na inne aplikacje: np SPB backup, ktora moze Ci sie przydac wielokrotnie:)
negroz:
Duzo ludzi pisze po fakcie zablokowania looxa "wprowadzalem dobrze haslo! cos sie schrzanilo!" ale wiem z doswiadczen zawodowych ze uzytkownicy zazwyczaj mowi "to nie ja!" jak zapomna/przeklamia haslo i zblokuja program/urzadzenie:) powinno Ci wszystko hulac