antonib
Chyba sciągnę spb diary wszystko w jednym kontakty notatki i tak dalej warto go pociągnąć czy zaproponowałbyś coś innego znając moje wymagania
Spb diary kosztuje 3 punkty co warto jeszcze sciągnąc ???bo 2 pozostają
Kurcze myślałem jeszcze o spb mobile shell ale braknie mi punktu :-\ można coś na to poradzić?
No wlasnie uzywam DIARY, mam tez WEATHER, zobacz tez PLUSa.
I co bardzo wazne, na stronie SPB mozesz miec te programy w polskiej wersji, natomiast sciagajac je za punkty bedziesz mial do wyboru wersje angielska lub niemiecka. Jezeli chcesz miec polska, to zarejestruj sie na stronie SPB, sciagnij demo po polsku i odpal je kodem sciagnietym za punkty i bedzie pelna wersja po polsku.
Jak brakuje punktu to o ile dobrze wiem mozna doplacic w Euro i nie kosztuje to majatku, ale rusz troche glowa, pamietaj ze jest <google> i tam mozna znalezc wiele ciekawych linkow....
Pozdrowienia.
Napisane: Czerwiec 05, 2007, 21:57:25
antonib
Chyba sciągnę spb diary wszystko w jednym kontakty notatki i tak dalej warto go pociągnąć czy zaproponowałbyś coś innego znając moje wymagania
Spb diary kosztuje 3 punkty co warto jeszcze sciągnąc ???bo 2 pozostają
Kurcze myślałem jeszcze o spb mobile shell ale braknie mi punktu :-\ można coś na to poradzić?
Skleroza - zapomnialem napisac - wazny i pomocny program to <spb backup> - pozwala zaoszczedzic sporo nerwow i czasu jak sie system powali, a wczesniej, czy pozniej to sie trafi...
Pozdrowienia