na co przeznaczylibyście bon zakupowy - dzisiaj

• 12 Odpowiedzi
  • 1361 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Maj 18, 2006, 00:01:16 »
Witam,
Tytułem wstępu: od soboty jestem użytkownikiem N560, ale kiedy zaraz po zakupie próbowałem się nim nacieszyć, przypomniał mi się stary  dowcip: "Fajne buty sobie kupiłem. Wygodne? Nie wiem, nie mogę założyć".
Tak mniej więcej zaczęła się moja przygoda z tym cudem techniki. Po kilku długich wieczorach spędzonych przy tym forum i googlując po świecie udało mi się w końcu uruchomić i przetestować w bojowych warunkach GSP i Automapę (fantastyczna sprawa)  i dostęp do internetu (na razie przez sieć domową opartą na bluetooth). Teraz czas pójść dalej.
Z palmtopem dostałem 5 punktów na oprogramowanie. Oczywiście przejrzałem forum. Najciekawszy wątek,  jaki znalazłem, jest dość nieświeży - sprzed ponad roku. Dzisiaj dostępne oprogramowanie jest już inne. Stąd,  jestem bardzo ciekaw (myślę, że nie tylko ja) jakie polecacie oprogramowanie do N560 dostępne na bon. A jakie zdecydowanie odradzacie.

Z góry dziękuję, w imieniu świeżych i (pewnie prędzej czy później) zadowolonych nabywców N560.
Pzdr
JP

*

Offline Aree

• *
  • 93
  • Loox n560 + kingstone 2GB + PQI 4GB (fuj fuj)
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 18, 2006, 08:46:13 »
Ja znalazłem lepsze wyjscie - tak by "wilk (ja) był syty i owca (bon) cała" - ale nie moge pisac bo mnie moderatorzy zjedzą  

Fuj fuj  :)  

Mam ten sam dylemat co autro wątku. (notabene te same problemy :D )[/quote]

*

Offline mrnikt

• 428
  • KFF / Knive SHADOW
  • Sprzęt: Galaxy S + Avila GPS
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 18, 2006, 12:20:01 »
Szczerze mowiac .. to co mozna sciagnac .. placac tym bonem .. nie jest superinteresujae... npo moze jest PocketBreeze ... i jeszze z 1-2 cool programy .. ale .. hmmm ogolnie cienko.
Michobo a jaki soft miales na plycie od Axima ??
Moj telefon jest  Galaxy-S-tyczny :)

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 18, 2006, 12:58:56 »
Nie wiem co było bo plytka była zalakowana (jak zwykle to bywa). Z racji tego że ze sprzetu nie byłem od poczatku zadowolony (od razu zauwazylem gorszy LCD)- do czasu ostatecznej decyzji postanowiłem niczego nierozpieczętowywać żeby nie miec pozniej problemów ze zwrotem...  Z tego co wyczytałem na stronach Della- jest na CD kilka triali i 2 gry w pelnej wersji (samochodówka w ktorej jezdzisz bez sensu i bez celu /samotnie/ i golf na stole kuchennym) Reszta to triale ktorych masz setki w necie do sciagniecia za free wiec bez rewelacji...
Ogolnie na akcelerator 3D znajdujacy sie w AXIMie powstało max 10 gier wiec nie wiem czy jest sens zawracac sobie nim glowe

*

Offline mrnikt

• 428
  • KFF / Knive SHADOW
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 18, 2006, 21:11:37 »
Michobo .. no i wlasnie dlatego mam N560 .... TO TWOJA WINA :)

*

Offline oops2k

• **
  • 124
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 18, 2006, 23:08:34 »
Przede wszystkim co chcialbym kupic to jakis programik do zarzadzania finansami. Aktualnie bawie sie trialem WebIS Money - na prawde genialny program do finansow :)

Maciek

« Odpowiedź #6 dnia: Maj 19, 2006, 07:28:12 »
Panie NOBODY ;)

No i  mam czyste sumienie- wiem ze nikt mnie w ciemnym zaułku nie zlinczuje za złe doradztwo ;)

*

Offline firefox

• *
  • 52
  • Sprzęt: loox n560
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 19, 2006, 14:18:01 »
A nie wiiecie czasem czy wersja CONNECTMOBILITY-E2C Prof. (english) 3.0
z www.pocketloox-choice.com jest jzu wersja poprawiona i jak sie to ma np do wifi socket comapnion ? W co lepiej zinwestować ?

pozdr.

*

Offline mrnikt

• 428
  • KFF / Knive SHADOW
« Odpowiedź #8 dnia: Maj 19, 2006, 15:37:22 »
Ja.. po doswiadczeniach z wersja preinstalowana.. hmm nie mam zaufania do tego gowna, ze tak brzydko powiem. Jak sie to uruchomi, znika zakładka Wireless w Connection.
Moze jak sie znajdzie jakis kamikadze i przetestuje, ze chodzi oki .. MOZE zaryzykuje.. ale narazie NIE :)

*

Offline b98

• 541
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 19, 2006, 19:41:02 »
już było pisane, że na stronach supportu FS jest nowa wersja, która hula :lol:

*

Offline voydd

• 443
  • Sprzęt: Galaxy S, G1, Kaiser, Loox 720, SE W950i
« Odpowiedź #10 dnia: Maj 20, 2006, 13:53:22 »
Jako ze nie widze spb plusa (a takowego ja wybralem po zakupie mego looxa), zamiast niego wzialbym pocketbreeze oraz pocketmusic mp3 player bundle ktorego uzywam (moim zdaniem najlepszy odtwarzacz muzy z wieloma uzytecznymi funkcjami). Pozostaly punkt na np zestaw pasjansow:) Z gierek polecam athelion2, a odyssey byla swego czasu dostepna za darmo na bodajze pocketgear, moze jeszcze jest...

« Odpowiedź #11 dnia: Maj 28, 2006, 20:47:57 »
Ja wybralem:
- CONNECTMOBILITY-E2C - kupujesz wlasciwie reg code bo aktualizacje lepiej sciagnac ze strony Siemensa
- SpbPocketPlus_3_1_1 - jest w ofercie - POLECAM!!!

« Odpowiedź #12 dnia: Maj 29, 2006, 00:46:49 »
Panowie glupie pytanie wchodze na ta stronke tzn www.pocketloox-choice.com i nie mam zielonego pojecia co dalej nie widze zadnego pola do zalogowania czy ktos moze mi wytlumaczyc co trzeba zrobic z gory dziekuje.

Juz wiem zamiast choice napisalem choise zobaczcie sami co sie otwiera :)