na co cierpi loox 600?

• 2 Odpowiedzi
  • 653 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

na co cierpi loox 600?
« dnia: Sierpień 28, 2005, 19:04:55 »
Witam
planuje w niedalekiej przyszlosci zakup looxa 600 na allegro, stan bdb, jednak chcialbym sie spytac na co szczegolnie zwrocic uwage w tym modelu przy zakupie, jakie sa ich podstawowe wady, ktore najczesciej sie ujawniaja?
[do tej pory uzywalem tylko hp]
Prosze o pare porad + info, co powinno byc w pelnym zestawie [np. ilosc rysikow,  itp]. I jeszcze chcialbym spytac, jak wrazliwy jest L600 na brak zasilania, tzn czy po padzie baterii moge ja zastapic druga nie tracac przy tym danych?
Aha, i jeszcze, czy update do Win2003 sprawia jakies problemy, czy moze nie warto ryzykowac?

Mam jeszcze pytanie dodatkowe, poniewaz planuje po tym dokupic jakas karte pamieci, ale czytam na forum, ze sa z nimi straszne problemy, wyskakuja bledy, a dane trzymane na nich sie czesto traci. Ale dotyczy to tylko konkretnego typu kart (SD/CF/MMC) czy wszystkich?

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
na co cierpi loox 600?
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 28, 2005, 19:13:36 »
Cytat: romanov2
I jeszcze chcialbym spytac, jak wrazliwy jest L600 na brak zasilania, tzn czy po padzie baterii moge ja zastapic druga nie tracac przy tym danych?
Oczywiscie mozesz zastapic baterie druga pod warunkiem, ze zrobisz to w ciagu kilku/kilkunastu minut po calkowitym padzie baterii. Lepiej jednak unikac maksymalnego jej wyczeprania, gdyz moze to negatywnie wplynac na jej zywotnosc.

Cytat: romanov2
Mam jeszcze pytanie dodatkowe, poniewaz planuje po tym dokupic jakas karte pamieci, ale czytam na forum, ze sa z nimi straszne problemy, wyskakuja bledy, a dane trzymane na nich sie czesto traci. Ale dotyczy to tylko konkretnego typu kart (SD/CF/MMC) czy wszystkich?
Troche przesadziles z tym, ze sa straszne problemy z kartami pamieci. Chyba wszyscy uzytkownicy PDA korzystaja z kart a jakies wieksze bledy zdarzaja sie tylko nielicznym wiec nie masz sie czego obawiac. Przejrzyj troche forum to na pewno wyciagniesz wnioski jaka karte najlepiej kupic.