N560 żółty trójkącik z wykrzyknikiem pomiędzy <wireless> a <BT>

• 1 Odpowiedzi
  • 737 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline antonib

• 423
  • Sprzęt: N560 N95 OMNIA... to juz historia Teraz IPHONE 3GS 16
Wlasnie cos takiego pojawilo mi sie i nie wiedzialem o co chodzi, kliknalem - a tu cisza, wiec zrobilem SR no i sie zaczelo - komunikat wloz karte, a karta w srodku, wiec ja wyjalem, wlozylem i dalej <wloz karte>, kolejny SR i dalej to samo. Wlozylem karte do czytnika i podlaczylem do PC i cisza...brak karty. Okazalo sie, ze karta padla / 2GB, 133, Cheetach/. Strach mnie  oblecial, bo zainstalowana Marchevka, zalozone haslo wiec pomny licznych na tym FORUM watkow o trudnosciach w HR, w koncu nacisnalem co trzeba, juz zastanawiajac sie gdzie mam najblizszy serwis FS i jak ich przekonac, zeby szybko itd. A tu niespodzianka - pytanie o haslo - wprowadzam i dalej wszystko ok gladko i bez problemow. Postawilem calosc w dwie godziny ALE juz BEZ Marchevki no i jest straszna roznica, LOOX dziala o 20-30 procent szybciej, jak do tej pory to sie nie zawiesil ani razu, i co ciekawe wyraznie dluzej dziala bez ladowania, nie wiem czy to wynik braku Marchevki, czy moze poprzednia karta tak zarla akumulator.
No i to w zasadzie tyle
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze jedna uwaga na koniec - karte kupilem na Allegro, paragonu nie mam, gwarancji tez i juz takiego bledu nie popelnie.

*

Offline AMi

• 1763
  • Sprzęt: Nokia 7110
Odp: N560 żółty trójkącik z wykrzyknikiem pomiędzy <wireless> a <BT>
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 22, 2007, 21:41:46 »
Stawiam nan spolszczenie. Jedną z pierwszych nauk przy oswajaniu  PDA (już kilka lat temu) to było: nie używać żadnych nakładek spolszczających menu :).