N560 - wolne dzialanie :|

• 34 Odpowiedzi
  • 8801 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Tolek81

• *
  • 69
  • Sprzęt: FS Loox n560
Odp: N560 - wolne dzialanie :|
« Odpowiedź #30 dnia: Styczeń 19, 2009, 22:11:37 »
Tez pisalem do niego PM, po EN i RUS (google translator ;p)
niestety bez odzewu. Sprawdzalem swoje knto na forum i ... mam wrazenie, ze moja wiadomosc mogla sie nie wyslac ... bo nigdize jej nie widze w wyslanych/odebranych. Chyba czas zadac pytanie na forum (ksiega gosci) newplow - moze on sie jakos skontaktuje z tym gosciem, albo znajdzie rozwiazanie.

*

Offline Omega90

• 736
  • Sprzęt: loox n560,HTC Blue Angel,Dell Axim x50v,HP ipa3870
« Odpowiedź #31 dnia: Styczeń 20, 2009, 11:51:13 »
Tez pisalem do niego PM, po EN i RUS (google translator ;p)
niestety bez odzewu. Sprawdzalem swoje knto na forum i ... mam wrazenie, ze moja wiadomosc mogla sie nie wyslac ... bo nigdize jej nie widze w wyslanych/odebranych. Chyba czas zadac pytanie na forum (ksiega gosci) newplow - moze on sie jakos skontaktuje z tym gosciem, albo znajdzie rozwiazanie.

Pisałem do nich na księdze gości i dostawałem odpowiedź od newplowa, że nie zajmą się problemem bo to nie przeszkadza im. Jestem jednak zdania, że im więcej osób napisze to większa szansa, że coś zrobią! A więc Piszmy ;)
fsc pocket loox n560, HTC Blue Angel

*

Offline KartofeLone

• **
  • 113
  • Sprzęt: N560, Galaxy S, Galaxy S III
« Odpowiedź #32 dnia: Luty 21, 2009, 14:35:09 »
A swego czasu miałem nadzieje że coś sie ruszy w tym temacie.

Szkoda, że nic nie idzie do przodu...

*

Offline jowi

• 14
  • Sprzęt: Loox N560 WM6
« Odpowiedź #33 dnia: Luty 21, 2009, 20:24:55 »
Przygladając się obciążeniu procka jak i aktywnym procesom nie zauważyłem żadnych ruchów przy dotykaniu ekranu, tudzież żadnych przymuleń przy filmach, grach, etc. Może rozwiązaniem jest przesiadka na WM6 Pups.777_Team.0.0.4 (takiego mam :mrgreen:). a cały problem wynika z niedorobionego ROMa od Newplow'a?

*

Offline arroyo

• *
  • 64
  • Sprzęt: Loox N560
« Odpowiedź #34 dnia: Maj 15, 2009, 08:27:36 »
Chłopaki, podnosimy temat sterownika do loox na nowo. Zapraszam:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=113177.0

Z moich doświadczeń wynika, że Pups.777_Team.0.0.4 jak i wszystkie ROMy od newplow, jak i oryginalny WM5 cierpią na to. W sumie większość urządzeń HTC, Etenów, Asusów już poradziła sobie z tym problemem własnie przed odpowiedni plik touch.dll. Kłopot w tym, że taki sterownik jest pisany pod konkretne urządzenie. Ja walczę...