Znikajaca karta pamieci LOOK 520

• 4 Odpowiedzi
  • 592 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Grudzień 15, 2006, 11:58:04 »
Pomocy nie wiem dlaczego i co jest powodem że po kilku godzinach nie używania palma nie widzi karty pamięci. Pomaga wyjęcie i wlożenie karty którą formatowałem w kazdy mozliwy sposób tzn. w pokecie (pocket mechanic wer trial jeszcze 3 dni) oraz windzie i nic dodam ze mam dwie karty 1 gb i 512 i na jednej i drugiej jest to samo. Jestem juz bezradny bo jak sie okaże że to slot pamięci to będzie załamka bo nie chce mieć nic do czynienia z srewisem. Proszę o jakies uwagi i wskazówki może już ktoś miał podobny problem. Z góry dzięki i pozdrawiam.

*

Offline cytryna

• 2390
  • Herb Pruszkowa
  • Sprzęt: Nokia N70 BLACK, FS N520
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 15, 2006, 22:55:20 »
może zadzwoń do pomocy technicznej FS, to bezpłatna infolinia.
jak widać jestes pierwszy z takim problemem.

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 15, 2006, 23:05:24 »
luczii
Twoje "wypowiedzi" pod pierwszą skasowałem - wystarczy napisać "up" lub jeszcze raz poprosić o pomoc, pisanie 4 postów z różnymi emotkami nie przysporzy Ci sympatyków...
 :huh:

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 16, 2006, 00:39:15 »
Miewam podobnie, gdy korzystam z PDA na mrozie, np. słucham mp3 i wyciągnę looksa spod kurtki, żeby coś przy nim zagrzebać, np. przełączyć utwór. Wówczas potrafi się zbiesić i przestać widzieć kartę SD. Powrót do temperatury pokojowej, wyjęcie karty i włożenie jej ponownie rozwiązuje problem. Domniemywam, że chodzi o parowanie styków, choć mogę się mylić. Nie mam natomiast pojęcia, na ile w ogóle jest to zjawisko zbliżone do Twojego problemu.

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 17, 2006, 23:39:30 »
Odinstalowalem POCKET MECHANIC i problem zniknął. :)