N560 - jak rozebrać ta maszyne

• 7 Odpowiedzi
  • 1420 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

N560 - jak rozebrać ta maszyne
« dnia: Styczeń 25, 2008, 11:42:46 »
Witam
 Mam problem z N560 , chodzi o znany kłopot ze złączem głośnikowym zacina się i nie mam głosu w pda. Potrzebuję go rozebrać żeby dobrać się do tego złącza a nie chcę niepotrzebnie narobić sobie kłopotu. Czytałem już tematy związane z tutorialem ale linki w tych tematach zbytnio nie działają, także proszę o tutorial najlepiej ze zdjęciami jak rozebrać to cacko. Dzięki.
Pozdrawiam

Odp: N560 - jak rozebrać ta maszyne
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 26, 2008, 14:35:03 »
na forum byl watek, moze jest przeklejony nawet - nie wiem ;)

albo szukaj google: n560 dismantle albo cos w tym stylu

*

Offline xaltuton

• 396
    • http://www.xaltuton.com
  • Sprzęt: F-S N560, Asus P535, Samsung  I8000, Sony Xperia Z
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 29, 2008, 14:48:20 »
Witam
 Mam problem z N560 , chodzi o znany kłopot ze złączem głośnikowym zacina się i nie mam głosu w pda. Potrzebuję go rozebrać żeby dobrać się do tego złącza a nie chcę niepotrzebnie narobić sobie kłopotu. Czytałem już tematy związane z tutorialem ale linki w tych tematach zbytnio nie działają, także proszę o tutorial najlepiej ze zdjęciami jak rozebrać to cacko. Dzięki.
Pozdrawiam

Ja swego czasu (pare miesiecy temu) popelnilem dosc obszerny opis rozbierania N560 wraz  z dokumentacja zdjeciowa, podalem linka do strony, gdzie to umiescilem.
Ale poniewaz skonczyla mi sie subskrypcja wykupionej domeny, link nie dziala. Jesli byloby zainteresowanie tym tematem, moge gdzies to umiescic na stale.
Gdzie wszyscy myślą tak samo, nikt nie myśli zbyt wiele.

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 29, 2008, 17:31:58 »
xaltuton byłoby miło jakbyś to zrobił bo dobry tutorial.. co ja piszę jakikolwiek tutorial do N560 na necie ciężko znalezc
« Ostatnia zmiana: Styczeń 30, 2008, 20:52:41 wysłana przez Poczwi »

*

Offline xaltuton

• 396
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 30, 2008, 07:27:31 »
xaltuton było by miło jakbyś to zrobił bo dobry tutorial.. co ja piszę jakikolwiek tutorial do N560 na necie ciężko znalezc

Daj mi dzien, dwa to podam linka gdzie to zamiescilem.

*

Offline antonib

• 423
  • Sprzęt: N560 N95 OMNIA... to juz historia Teraz IPHONE 3GS 16
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 31, 2008, 00:37:44 »
Witam
Pozdrawiam

Ja swego czasu (pare miesiecy temu) popelnilem dosc obszerny opis rozbierania N560 wraz  z dokumentacja zdjeciowa, podalem linka do strony, gdzie to umiescilem.
Ale poniewaz skonczyla mi sie subskrypcja wykupionej domeny, link nie dziala. Jesli byloby zainteresowanie tym tematem, moge gdzies to umiescic na stale.
To byl dobry watek jezeli mozesz to umiesc go na tym Forum, to moze sie kazdemu uzytkownikowi N560 przydac.

*

Offline xaltuton

• 396
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 07, 2008, 12:53:01 »
Dla zainteresowanych przywracam strone www z opisem rozkrecenia FS N560.
http://www.xaltuton.com/

« Odpowiedź #7 dnia: Luty 08, 2008, 18:59:59 »
Wielkie dzięki xaltuton...