NAPISAŁEM
Sent: Thursday, April 12
Subject: Aktualizacja oprogramowania
Witam
Ostatnio Microsoft wysłał do producentów sprzętu licencje na darmowy upgerade wraz ze wszystkimi niezbędnymi źródłami do Windows Mobile 6. 0. Inni producenci tacy jak QTec, HP, Dell już pokazali WM6 zoptymalizowane do niektórych swoich urządzeń i zapowiadają, że kolejne wkrótce się ukażą.
Po przedstawieniu tej sytuacji podczas rozmowy telefonicznej z Waszym Biurem Obsługi Klienta zostałem zbyty, że to tylko i wyłącznie kwestia Microsoftu. Jak widać inne firmy nie zganiają winy na producenta oprogramowania tylko wzięły się do roboty – przystosowali oprogramowanie do konkretnych urządzeń.
Czy planujecie (jeżeli w ogóle) wydać upgerade do Windows Mobile 6. 0. Jeżeli tak to kiedy??
Czy pójdziecie w ślady innych producentów palmptopów i zrobicie darmowy upgerade czy może płatny?
Z poważaniem
G******** Paweł
I NAWET MI "ODPOWIEDZIELI"
Sent: Thursday, April 13
Subject: Re: Aktualizacja oprogramowania
Witam,
W tej chili jeszcze nie mamy informacji na temat upgrade'u do Windows Mobile 6. 0. Jeśli takowy bedzie dostępny napewno będzie wzmianka o nim na naszej stronie www. fujitsu-siemens. com. pl.
---
Pozdrawiam
Krystian Szczygieł
Infolinia Fujitsu Siemens Computers
Phone: 0 801 300 100
Phone: (+48) 022 545 37 17
e-mail: fscinfo@ccp. com. pl
web: hxxp: www. fujitsu-siemens. com. pl
UWAGA! Odpowiadając na ten list prosimy nie kasować Państwa zdaniem zbędnej treści.
-------------------------------------------------------------------------------------
Niniejsza korespondencja przeznaczona jest wyłącznie dla osoby lub podmiotu, do którego jest zaadresowana i może zawierać treści chronione
przepisami prawa. Wgląd w treść wiadomości otrzymanej omyłkowo, dalsze jej przekazywanie, rozpowszechnianie lub innego rodzaju wykorzystanie,
bądź podjęcie jakichkolwiek działań w oparciu o zawarte w niej informacje przez osobę lub podmiot nie będący adresatem, jest niedozwolone. Odbiorca korespondencji, który otrzymał ją omyłkowo, proszony jest o zawiadomienie nadawcy i usunięcie tego materiału z komputera.
-----------------------------------------------------------------------------------
tak na marginesie. . .
mi to wygląda na. . . "my nic nie wiemy ale i tak sie cieszymy ze uzywasz produktow naszej firmy. . . "