N560 i radio w samochodzie

• 4 Odpowiedzi
  • 988 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline spidi35

• **
  • 174
  • Sprzęt: Xperia Z1 Compact
N560 i radio w samochodzie
« dnia: Wrzesień 15, 2007, 06:59:15 »
Witam jako że noszę się z zamiarem kupna nowego radia do samochodu (mam już upatrzony konkretny model), radio jest wyposażone w port USB, do którego można podpiąć pendrive na którym są mp3. Moje pytanie jest następujące: czy można (jeśli tak to jak) podłączyć do radia przez port USB looxa N560 tak żeby radio odczytało sobie mp3 które są na karcie SD w looxie. Czy ktoś już tego próbował?

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
Odp: N560 i radio w samochodzie
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 15, 2007, 07:38:02 »
niesadze, ale mozna sprobowac ktoregos z programow typu WM storage albo kupic przejsciowke sd :arrow: usb i wyjmowac karte z pda

*

Offline kamel

• 18
  • Sprzęt: Loox n560,
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 15, 2007, 07:56:56 »
Jeszcze byłoby zajeb...... żeby radyjko ładowało loox,a tak np. jak z PC przez USB, a do kabla synchronizacyjnego można wtedy podłączyć np pendriva 4 GB. Warto nad tym pomyśleć mamy wtedy ładowanie, mp3 i nawigację jednocześnie. Ja też mam radio w którego panelu jest gniazdo SD-MMC i port USB, ale nie pomyślałem nawet o takich próbach, Może warto.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 15, 2007, 08:00:35 wysłana przez kamel »

*

Offline CarreraGT

• 424
  • Porsche Carrera GT - perełka :) CarreraGT ->
    • Moja galeria
  • Sprzęt: W podpisie
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 15, 2007, 08:22:17 »
nie bedzie mysle jak mp3 bede w romie, a ww karcie moze byc roznie. pozatym navi, mp3, i pendrive, raczej sie nie utrzymaja na pradzie z usb.
iPhone 4, Mac Mini, iPad

Regulamin poczytaj - to nie tablica ogłoszeń - spokojnie czytalem ;-)

*

Offline Dr2

• *
  • 81
  • Sprzęt: Loox n560, mio P550
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 15, 2007, 15:57:11 »
Troszke roznych urzadzen podlaczalem do radia przez USB. Peny i dyski w kieszeniach chodza bez problemu, ale jak sie to podlaczy przez huba USB to radyjko nie widzi urzadzen. Mysle jednak, ze zalezy wszystko od softu radyjka. Looxa mozna podpiac do radia przez USB, ale chyba trzeba by zainstalowac sterownik ktory powoduje, ze loox bedzie widoczny "na zewnatrz" jako dysk USB. Jest taki sofcik, ale nie pamietam jego nazwy. :(