n560 i hotspoty

• 6 Odpowiedzi
  • 1013 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

n560 i hotspoty
« dnia: Sierpień 23, 2007, 14:31:48 »
Nie macie problemu z łapaniem sygnału hotspotów? Chyba w Krakowie w rynku jest internet, próbował ktoś z was się podłączyć w takim miejscu?

*

Offline antonib

• 423
  • Sprzęt: N560 N95 OMNIA... to juz historia Teraz IPHONE 3GS 16
Odp: n560 i hotspoty
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 23, 2007, 15:58:33 »
Nie macie problemu z łapaniem sygnału hotspotów? Chyba w Krakowie w rynku jest internet, próbował ktoś z was się podłączyć w takim miejscu?
Probowalem i to z dobrym efektem, ale nie w Krakowie. Pamietaj, zeby nie dotykac E2C. Nie wiem czy krakowski jest ogolno dostepny, moze byc wymagany darmowo otrzymywany kod dostepu. Napisz jaki masz problem w polaczeniu sie z nim.

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 23, 2007, 19:32:15 »
Nie mam żadnego, bo nawet nie mam palmtopa. Chciałem się orientacyjnie zapytać.

A palmtopy mają gorszy zasięg pracy niż laptopy? Przypuszczam że antena jest mniejsza.

*

Offline antonib

• 423
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 23, 2007, 20:35:21 »
Nie mam żadnego, bo nawet nie mam palmtopa. Chciałem się orientacyjnie zapytać.

A palmtopy mają gorszy zasięg pracy niż laptopy? Przypuszczam że antena jest mniejsza.
Jezeli jestes w zasiegu, to chyba nie ma roznicy czy to bedzie PocketPc, czy laptop, moze w miejscach na granicy zasiegu laptom moze byc lepszy, ale takich prob nie robilem. W kazdym razie majac PocketPc mozna luzniutko przegladac poczte i podstawowe strony. W tej chwili oprocz centr wielu juz miast takze w wielu hotelach, restauracjach jest zasieg.

*

Offline slavauskas

• **
  • 136
    • http://www.slawekzdun.webpark.pl
  • Sprzęt: Mio 168, Loox N560
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 27, 2007, 10:20:18 »
Probowalem i to z dobrym efektem, ale nie w Krakowie. Pamietaj, zeby nie dotykac E2C. Nie wiem czy krakowski jest ogolno dostepny, moze byc wymagany darmowo otrzymywany kod dostepu. Napisz jaki masz problem w polaczeniu sie z nim.
Mam looxa od kilku dni i w zasadzie dopiero się z nim zapoznaję. Nie korzystałem jeszcze z hotspotów ale zamierzam. Napisz coś więcej na ten temat  choćby to dlaczego nie używać E2C bo zamierzałem wykupić licencję.
Gdyby każdy zgadzał się ze mną wtedy wszyscy mieliby rację.

*

Offline antonib

• 423
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 27, 2007, 15:54:38 »
Mam looxa od kilku dni i w zasadzie dopiero się z nim zapoznaję. Nie korzystałem jeszcze z hotspotów ale zamierzam. Napisz coś więcej na ten temat  choćby to dlaczego nie używać E2C bo zamierzałem wykupić licencję.
Na temat E2C to bylo na tym Forum kilka watkow, a tak w skrocie to ten program strasznie miesza w WM5, a bez niego mozna bez problemu laczyc sie z netem majac w zasiegu WIFI, lub parujac poprzez BT telefon komorkowy.  On nie jest potrzebny!!! I to powinno Ci wystarczyc, a jezeli chcesz wiecej to latwo znajdziesz na tym Forum.
Pozdrawiam.

*

Offline slavauskas

• **
  • 136
    • http://www.slawekzdun.webpark.pl
  • Sprzęt: Mio 168, Loox N560
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 01, 2007, 17:03:42 »
Na temat E2C to bylo na tym Forum kilka watkow, a tak w skrocie to ten program strasznie miesza w WM5, a bez niego mozna bez problemu laczyc sie z netem majac w zasiegu WIFI, lub parujac poprzez BT telefon komorkowy.  On nie jest potrzebny!!! I to powinno Ci wystarczyc, a jezeli chcesz wiecej to latwo znajdziesz na tym Forum.
Pozdrawiam.

OK dzięki już wszystko wiem
Gdyby każdy zgadzał się ze mną wtedy wszyscy mieliby rację.